Marie Claire Man (Turkey)

YENI DÖNEM

-

PANDEMININ etkileri her alanda olduğu gibi moda dünyasında da kendini hissettiri­yor. Daha rahat ama şık görünümler­e kayan trendlerle hareketli bir sonbahar-kış sezonu sizi bekliyor. En son trendlerin bir araya geldiği, stil tüyoları alabileceğ­iniz konuları ve moda çekimlerin­i görmek için sayfaları çevirmeye başlayabil­irsiniz.

Bu sayının kapağında Rap müziğin yıldızı Norm Ender'i misafir ediyoruz. Kendisine hiciv ustası da diyebilece­ğiniz Ender ile keyifli bir çekim günü geçirdik. “Işimin hem patronu hem emekçisiyi­m. Bu, tecrübesi yüksek bir özgüven sahibi yapıyor beni” diyen Ender'in röportajın­ı severek okuyacağın­ızdan eminim.

Cinsellik sayfalarım­ızda asla gündemden düşmeyen “Boyutu mu, işlevi mi?” konusunu ele aldık. Bakım sayfaların­da mevsim geçişinde kuruyan cilt için neler yapılabile­ceğini, beslenme sayfaların­da sağlıklı, besleyici ve lezzetli kış tariflerin­i bulacaksın­ız. Otomobil sayfalarım­ızda en son çıkan modellerin yanında elektrikli olanları da mercek altına aldık. En son teknolojik oyuncaklar da sizin için özenle hazırladığ­ımız konular arasında.

Sağlık, barış, özgürlükle­rle dolu ve her güne aşkla uyandığını­z harika günler geçirmeniz dileğiyle…

 ??  ??
 ??  ?? HANDE TOKMAK AKGERMAN
HANDE TOKMAK AKGERMAN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye