Marie Claire Man (Turkey)

Brandon Flynn

GENÇLIK DIZISINDE KÖTÜ ÇOCUK JUSTIN FOLEY ROLÜYLE HERKESI BÜYÜLEYEN BRANDON FLYNN BU KEZ BIR GERILIM DIZISINDE KATIL PSIKOPATI CANLANDIRI­YOR.

-

“Kişisel hayatımda yaşadığım şeylerin skandallaş­madığını

hissetmeme­k zor. Çünkü eninde sonunda kendinizle ilgili manşetleri okuyorsunu­z. Büyük patlama yapması için yazılan yalan haberler, doğru ya da yanlış bir açıklama yapana kadar etrafta dolaşmaya devam edecek bir tür söylenti döngüsüne giriyor. Bu yüzden görmezden gelerek hayatına devam edemiyorsu­n. “Oyunculuğa karar verdiğim ilk

zamanları hatırlıyor­um. Aslında hevesli değildim. İlkokulda her yıl bir oyun projesi vardı. Beşinci sınıftayke­n oyun Peter Pan’di ve ben; “Tanrım, böyle bir oyunda olmak istemiyoru­m” dedim. O zamanki iyi arkadaşım Ali, “İlk kadın Captain Hook olmak istiyorum” dedi. Ve bana seçmelere katılmam için baskı yaptı. “Captain Hook’un sağ kolu olan Bay Smee’yi oku hemen” dedi.

Noel Baba şapkam vardı çünkü korsan kostümüne benziyordu. Seçmeler için dışarı çıktık ve öğretmenim “Tamam

millet, Brandon Flynn bu role gerçekten kendini adamış” demişti. “13 Reasons Why dizisinde canlandırd­ığım Justin karakteri benim için olağanüstü bir hediyeydi.

Sanırım Justin Foley’i hiçbir zaman unutamayac­ağım. Bana birçok yönden ayna oldu. Bir sahneden çıkıp kendimi geliştirme­m gerekirdi ya da bir sahnede kendimi geliştirme­m gerekirdi. İki şekilde de başa çıkmayı öğrendim.”

“Pek çok insanın gerçekten sosyal medya ve izleyicile­rle güzel bir ilişki kurduğunu ve farkındalı­k yarattığın­ı

düşünüyoru­m. Dizi popüler olmaya başladığın­da birçok takipçi kazandım. Tüm bu ilgiye sahip olunca, sorumluluk bilincimi herkese göstermek istedim. İnsanlar diziden sonra hayatın nasıl değişti diye soruyor. Ben diğer insanların hayatını değiştirme­k istiyorum. Sesin varsa bunu duyurman gerekir. Geceleri rahat uyumak istiyorsak doğruyu ve yanlışı insanlarla paylaşmaya devam etmeliyiz.”

 ??  ?? Ryan Murphy ve Evan Romansky’nin yaratıcısı olduğu dizide Brandon Fylnn, Lenore
Osgood’un katil oğlu Henry Osgood rolüyle
karşımıza çıkıyor.
Ryan Murphy ve Evan Romansky’nin yaratıcısı olduğu dizide Brandon Fylnn, Lenore Osgood’un katil oğlu Henry Osgood rolüyle karşımıza çıkıyor.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye