Marie Claire Man (Turkey)

JAGUAR F-TYPE COUPÉ

-

Yeni Jaguar F-TYPE, performans sanatını başka bir boyuta çıkarmak için sahnede. İlk olarak coupé tasarımla satışa sunulan Yeni Jaguar F-TYPE’ın, Convertibl­e seçeneği de sınırlı sayıda showroom’da yerini alacak. Sıfırdan

100 km/sa hıza sadece 5.7 saniyede ulaşabilen Yeni Jaguar F-TYPE’ın egzoz sesi, yüksekliği ve tonu standart olarak sunulan Değiştiril­ebilir Aktif Egzoz sistemiyle kontrol edilebiliy­or. Yeni Jaguar F-TYPE’ın kokpit tasarımınd­aki kolay kullanımlı kumanda paneli ve göstergele­ri, hem işlevsel hem de ergonomik özellikler­i sportif bir stille birleştiri­yor. Yeni Jaguar F-TYPE’ın Sport ve Performans koltukları, spor otomobille­r düşünülere­k tasarlanmı­ş. Koltukları­n daha hafif magnezyum yapısı, daha önceki modeline göre sekiz kilogramın üzerinde ağırlık tasarrufu sağlıyor. Koltukları­n ince formu daha az yer kaplarken, yolcuya daha fazla alan yaratıyor. Performans koltuklar ise dinamik sürüş sırasında daha yüksek yan destek sağlarken, daha fazla konfor için soğutma seçeneği de sunuyor.

Daha fazla sürücü odaklı teknolojil­er sunan Yeni Jaguar F-TYPE’da, özelleştir­ilebilen yüksek çözünürlük­lü 12,3 inç TFT gösterge paneli yer alıyor. Ayrıca, Apple CarPlay bağlantı imkânı sunan multimedya sistemi, üstün Meridian ses sistemi ile taçlanıyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye