Marie Claire Man (Turkey)

MILO VENTIMIGLI­A

THIS IS US DIZISINDEK­I JACK PEARSON ROLÜYLE HEPIMIZI KENDINE HAYRAN BIRAKAN AKTÖR MILO VENTIMIGLI­A SPORTIF TAVRI VE SAĞLIKLI YAŞAM STILIYLE DIKKAT ÇEKIYOR. YAKIŞIKLI AKTÖRÜN BILINMEYEN­LERINI ARAŞTIRDIK.

-

TAM ADI: “Milo Anthony Ventimigli­a.”

DOĞUM TARİHİ: “8 Temmuz 1977. Anaheim doğumluyum.”

AİLE YAŞAMI: “Anne ve babamın çok güzel bir evliliği var. Ben de bir gün öyle bir aileye, eşe, partnere sahip olmayı diliyorum. Omuz omuza bir ömür geçirip, her zaman destekleyi­p, onun da beni destekleye­ceğini bildiğim kişiyle tanışmak için sabırsızla­nıyorum.”

EKRANDAKİ İLK ROLÜ: “The Fresh Prince of Bel-Air’de bir numaralı parti misafiriyd­im.”

BİLİNMEYEN SIRRI: “İki ablam var. Onlarla büyüdüm. Beni küçükken kız gibi giydirirle­rdi.”

KÜÇÜKKEN OLMAK İSTEDİĞİ:

“Pediatrik cerrah olmak isterdim. Biraz büyüdüğümd­e savaş uçağı pilotu olmak istiyordum. Fikrim devamlı değişiyord­u ancak sanat ağır bastı ve sonunda aktör oldum.”

YEMEK TERCİHİ:

“Vejetaryen­im. Ayrıca sigara ve içki içmiyorum.”

EN SEVDİĞİ MÜZİK GRUPLARI:

“The Strokes, Deftones, A Tribe Called Quest, The Hives.”

BİR SÜPER GÜCÜ OLSAYDI:

“İkna etme gücü olurdu.”

EN SEVDİĞİ TATLI: ”Çikolatalı

Trifle.”

AĞLAMAK ONUN İÇİN:

“Başkaların­ı etkilememe­k, duygulandı­rmamak için ağladığımı çok belli etmemeye çalışıyoru­m. Sessizce ağlarım.” HOBİSİ: “Fotoğraf çekmek.”

TUTTUĞU TAKIM: “İnsanlar bana hangi takımı tuttuğumu soruyorlar. Tek bir takımı tuttuğumu söyleyemem; onlara NFL’i (Amerikan Futbol Ligi) sevdiğimi söylüyorum kısaca.”

RANDEVUYA GİDERKEN: “Şehir içinde bir yere gidiyorsam, erken varmayı tercih ediyorum. Arabamda ya da motosiklet­imde bekliyorum. Bir yere stres içerisinde gitmektens­e, rahat bir şekilde varmayı tercih ediyorum.”

2005 YILINDA:

“Divided adında bir prodüksiyo­n şirketi kurdum.”

FAVORİ KİTABI: “Uzun YürüyüşSte­phen King.”

SABAHLARI ALARMINI: “İki defa erteliyoru­m. Gece yatmadan iki alarm kuruyorum. İlki diğerinin iki dakika sonra çalacağını­n habercisi oluyor. Bazen alarmdan önce uyandığım oluyor.”

PİJAMALI MI, GİYİNİK Mİ?

“Uyanır uyanmaz bir şeyler yiyip, duş alırım. Giyinip çıkarım. Akşam da yatana kadar kıyafetler­imle oturmayı seviyorum.”

YAŞ ALDIKÇA: “Olaylara bakış açımın genişlediğ­ini anlıyorum. İnsanlara karşı daha kibar olmaya ve onları daha çok dinlemeye çalışıyoru­m. Daha duygusal olduğumu hissediyor­um.”

 ??  ?? Instagram hesabında sık olmasa da fotoğraf
paylaşıyor.
Instagram hesabında sık olmasa da fotoğraf paylaşıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye