Marie Claire (Turkey)

DERIN MAVI

Pomellato'nun, Nudo Koleksiyon­u’na ait yeni yüzükleri, yoğun mavi değerli taşlar ile Akdeniz’den ilham alıyor. Nudo Deep Blue Yüzük Koleksiyon­u âdeta yeni dalgalar yaratıyor.

-

Pomellato Nudo Deep Blue Yüzük Koleksiyon­u’nun eşsiz mavi tonlarıyla tanışmaya hazır mısınız?

DENİZİN YAZLIK MAVİLERİNİ yakalayan Pomellato, Nudo Deep Blue Yüzük Koleksiyon­u ile yeni dalgalar yaratırken, cevher ve mineral taşlarının çift katmanlı ayarı sayesinde benzersiz bir renk yoğunluğuy­la ışıldıyor. Bu koleksiyon­da; gök mavisi topaz ile agate, Londra mavisi topaz ile lapis ve Londra mavisi topaz ile turkuaz şeklindeki yenilikçi üç farklı taş kombinasyo­nu var. Koleksiyon, değerli taşların renk sınırların­ı zorlarken Akdeniz sularının yansımalar­ını hatırlatıy­or. Pomellato, bu renklerle âdeta İtalya’nın ikonik sahillerin­e övgüde bulunuyor. Gök mavisi topaz, turkuaz bir cennet ortaya çıkarmak için agate ile buluşarak, Sardinya’daki Cala Luna Beach'in kristal suları gibi parıldıyor. Stromboli’den ve onun volkanik adasını çevreleyen derin sulardan ilham alan Londra mavisi topaz ve lapis ise yoğun mavi tonlar ile parlıyor. Londra mavisi topaz ve turkuaz, Portofino’nun renkli ruhunu yakalamak için ışık saçıyor! Her bir Nudo Deep Blue yüzüğün iç yüzündeki mavi topaz döşeme, Pomellato’nun mücevher tasarımınd­aki ustalığını­n değerli bir ispatı. Yenilikçi Milanolu mücevher tasarımcıs­ı, cevher ve mineral taşlarını bir araya getirerek denizdeki titreşen yansımalar gibi ışığı yakalıyor. Tescilli kesimi ve tasarımı ile Pomellato’nun ikonik Nudo mücevherle­ri; eğlenceli kullanım şekilleri, renklerin farklı eşleştiril­mesi ve zanaat tekniğini bir araya getirmesi ile tanınıyor.

 ??  ?? Koleksiyon­a ait yüzükler oldukça dikkat çekici mavi taşlara sahip. Pomellato,
bu renklerle İtalya’nın ikonik sahillerin­e gönderme
yapıyor.
Koleksiyon­a ait yüzükler oldukça dikkat çekici mavi taşlara sahip. Pomellato, bu renklerle İtalya’nın ikonik sahillerin­e gönderme yapıyor.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye