Marie Claire (Turkey)

BİRCE AKALAY

-

STYLING: “Sosyal mesafeyi koruyarak çekimimizi doğada gerçekleşt­irdik. Styling olarak doğaya uygun tonlar ve rahat kalıplar tercih ettim. Keten ve uçuşan kumaşların ağırlıkta olduğu parçalar kullandım.” NE GİYMİŞTİ: “Birce çekim alanına beline kemer taktığı siyah uzun bir gömlek elbise ve İspanyol paça pantolon giyerek gelmişti. Ayağında ise bot vardı.”

AYRINTI: “Birce’nin enerjisi oldukça yüksekti ve bu çekime çok güzel yansıdı. Saçını doğal dalgalı hâliyle şekillendi­rdik. Makyaj olarak ise toprak tonlarını tercih ettik.”

TUĞÇE ÜLKÜMEN

SAÇ: Birce’nin doğal saçlarının görünümünü bozmadan hafif ve doğal dalgalar yaratıldı. Saçları oldukça gür ve sağlıklı. Yandan ayırıp bir tarafı kulağın arkasına atılarak, romantik bir görünüm elde edildi.

MAKYAJ: Yüzüne uygulanaca­k makyaj için bronz ve ıslak bir ten yaratmak amacıyla, öncelikle cildine nem veren bir baz yapıldı. Serum ve nemlendiri­ci ile ten nemlendiri­ldikten sonra, ince yapılı bir fondöten yardımıyla makyajın bazı tamamlandı. Ardından kaşları belirginle­ştirildi ve göz makyajı için bronz, toprak tonlarında ışıltılı far kullanıldı.

Hafif bir maskara yardımıyla göz makyajı tamamlandı ve dudakları için pembe tonlarında ruj tercih edildi. Yanakların­da ise yeni güneşlenmi­ş gibi pembelik veren, şeftali tonlarında allık kullanıldı.

 ??  ?? Kolye,
Küpe,
Saat, Kemer, Bilezik,
Elbise,
Bot, Elbise, Elbise,
Kolye, Küpe, Saat, Kemer, Bilezik, Elbise, Bot, Elbise, Elbise,
 ?? ETRO ??
ETRO
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 1.
MESSIKA
2. MAGDA BUTRYM
3. BULGARI 4. GUCCI 5. LOUIS VUITTON
6.
ALEXANDER MCQUEEN
7. DIOR
8. GANNI 9. ISABEL MARANT ÉTOILE
1. MESSIKA 2. MAGDA BUTRYM 3. BULGARI 4. GUCCI 5. LOUIS VUITTON 6. ALEXANDER MCQUEEN 7. DIOR 8. GANNI 9. ISABEL MARANT ÉTOILE
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 4. M.A.C,
5. CHANEL,
6. GUERLAIN,
7. GIORGIO ARMANI, 8. DIOR,
Diorskin Mineral Nude Bronzer
9. BENEFIT, Georgia Allık
10. GUCCI, L’Obscur Maskara
4. M.A.C, 5. CHANEL, 6. GUERLAIN, 7. GIORGIO ARMANI, 8. DIOR, Diorskin Mineral Nude Bronzer 9. BENEFIT, Georgia Allık 10. GUCCI, L’Obscur Maskara
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye