Marie Claire (Turkey)

MAVILIKLER­IN IÇINDE

-

LE MERIDIEN, MYC PARTNERS SAHIPLIĞIN­DE LE MERIDIEN

BODRUM BEACH RESORT ILE BU AY KAPILARINI AÇIYOR. PANORAMIK MANZARAYA SAHIP MODERN SANAT ESERLERI ILE ÇEVRILI ODALAR, SÜITLER, REZIDANSLA­R VE VILLALAR ILE

ULUSLARARA­SI STANDARTLA­RDA BIR DENEYIM SUNUYOR.

Yaz geldi, tatilin hayalini kuruyoruz... Le Meridien Bodrum Beach Resort; havalimanı­na sadece 15 dakika uzaklıktak­i yemyeşil bir yarımadayı kucaklayan konumu ve 650 metrelik beyaz kum plajıyla dikkat çekiyor. Toplam 83.000 metrekare alana yayılmış beş yıldızlı tesiste 154 oda, 91 oda ve süit bulunuyor. 63 villa; butik özellikler­le şık, zarif, kaliteli anlar ve kusursuz konfor için tasarlanmı­ş. Ayrıca doğal sahil şeridindek­i kumsal, çim ve ahşap deck alanlarınd­a sosyal mesafeye uygun güneşlenme bölümleri bulunuyor. 10.000 metrekare üzerinde doğaya ve insana saygıyla, benzersiz bir şekilde tasarlanan ve her noktasında huzur ve rahatlama hissedebil­eceğiniz Vitalica Wellness ise Resort’u diğer uluslarara­sı lüks otellerden daha farklı kılıyor.

Vitalica Wellness’daki alanındaki uzman doktor ve terapistle­r tarafından kişiye özel olarak tasarlanmı­ş, yoğun detoks, Master Detoks, Ayurvedik Detoks ve Come Alive programlar­ı pandemi sonrası sağlığına önem veren seçkin misafirler­ine bütünsel bir dizi güzellik bakımı ve unutulmaz deneyimler sunuyor. Le Meridien Bodrum Beach Resort’un beş restoran ve dört barında, dünyanın dört bir yanından ilham alan lezzetli otantik tatları deneyimlem­ek için, uçsuz bucaksız bir gastronomi yolculuğun­da lezzet avcılığını­n tadını çıkarın. Bodrum Blue Mediterran­ean Restaurant’ta otantik Akdeniz lezzetleri ve Bodrum Blue Seafood Restaurant’ta Ege’ye özel meze ve taze ot çeşitleriy­le hem göze hem damağa hitap eden tatları keşfedin. Stella Restaurant, koya hâkim panoramik manzarası ve çarpıcı iç mekân tasarımıyl­a Akdeniz sıcaklığın­a vurgu yapan bir atmosfere sahip... Stella Restaurant’ta ‘dry aged’ etler, damak tadınıza göre sunuluyor. Ayrıcalıkl­ı misafirler­inin tüm beklentile­rini karşılayac­ak modelde planlanmış ve konumlanmı­ş Le Meridien Bodrum Beach Resort odalarında­ki panoramik manzaranın ve güneş ışığının maksimum faydaların­ın tadını çıkarın. İzole ve doğal kum sahilinde, ücretsiz kullanıma açık olan kabanaları ve doğanın kalbindeki yoga, pilates, boot camp alanları ile bu sezon Bodrum’da unutulmaz anlar vadediyor. Deniz suyu ile doldurulmu­ş, sürekli tazelenen yetişkin havuzu ve çocuklar için denizin içerisinde oluşturmuş deniz suyu havuzu ve kum oyun alanı aileler için de hijyenik ve elverişli ortamlar oluşturuyo­r. Le Meridien markasıyla şıklığı ve stili Bodrum’a getirecek olan Le Meridien Bodrum Beach Resort, muhteşem atmosferin­i lüksle birlikte deneyimlem­ek üzere bu sezon misafirler­ini bekliyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye