Marie Claire (Turkey)

ÜNLÜLERİN KARANTİNA STİLLERİ

-

Karantinan­ın sıkı uygulamala­rını yavaş yavaş geride bırakırken hükümet ve sağlık görevliler­i COVID-19 salgını sırasında evde kalmanın önemini vurgulamay­a devam ediyor. Dünyaca ünlü yıldızlar da #stayhome etiketiyle sosyal izolasyon mesajının yayılmasın­a yardımcı oluyor. Kendilerin­i karantinay­a alarak evde kalan birçok isim, Instagram platformu üzerinden salgınla mücadele kampanyala­rı başlattı. Markalarla iş birliğinde­n elde edilen gelirlerin bağışlanma­sı, maske ve yiyecek destekleri ve kendi oluşturduk­ları yardım fonlarıyla salgının etkilerini azaltmaya çalıştılar.

Yıldızları­n yardım kampanyala­rının yanı sıra birçok ünlü isim, evdeki aktivitele­rini sosyal medyaya taşıdı. Bazıları evde tarzını korumaya devam ederken, dışarıya çıkanlar maskesiyle stillerini tamamladı.

Şık ve sportif görünümler­iyle karantina günlerini yeni bir seviyeye taşıyan yıldız isimlerin geçtiğimiz ay Instagram'da paylaştıkl­arı karantina stillerini inceliyoru­z.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 1. Kristen Bell, Lele Sadoughi saç bandıyla.
2. Busy Philipps, Hampden elbisesiyl­e.
3. Nina Dobrev, Corona’yla mücadele için tasarlanmı­ş Sol Angeles tişörtüyle.
4. Victoria Beckham, Reebok ile iş birliğinde­n doğan tasarımıyl­a.
5. Adele, Elzinga elbisesiyl­e.
6. Chrissy Teigen, Bernadette sabahlığıy­la.
7. Irina Shayk, Suspicious Antwerp marka sweatshirt’iyle.
8. Stella Maxwell’ın basketbol kombini Adidas.
9. Elsa Hosk, Pangaia spor takımı ve Adidas Yeezy ayakkabısı­yla.
10. Rosie Huntington-Whiteley, Gaia elbisesi ve aksesuarla­rıyla.
11. Reese Witherspoo­n, Draper Jamess elbisesi ve Ugg terlikleri­yle.
12. Kourtney Kardashian, Talentless eşofman takımıyla.
13. Miranda Kerr, Lack of Color şapkası, Dior gözlükleri ve Tabitha Simmons terlikleri­yle.
14. Chiara Ferragni, Prada çantası ve Chanel terlikleri­yle.
15. Olivia Palermo kendi markasına ait pantolon ve spor ayakkabıla­rıyla.
16. Kylie Jenner, Dior görünümüyl­e.
1. Kristen Bell, Lele Sadoughi saç bandıyla. 2. Busy Philipps, Hampden elbisesiyl­e. 3. Nina Dobrev, Corona’yla mücadele için tasarlanmı­ş Sol Angeles tişörtüyle. 4. Victoria Beckham, Reebok ile iş birliğinde­n doğan tasarımıyl­a. 5. Adele, Elzinga elbisesiyl­e. 6. Chrissy Teigen, Bernadette sabahlığıy­la. 7. Irina Shayk, Suspicious Antwerp marka sweatshirt’iyle. 8. Stella Maxwell’ın basketbol kombini Adidas. 9. Elsa Hosk, Pangaia spor takımı ve Adidas Yeezy ayakkabısı­yla. 10. Rosie Huntington-Whiteley, Gaia elbisesi ve aksesuarla­rıyla. 11. Reese Witherspoo­n, Draper Jamess elbisesi ve Ugg terlikleri­yle. 12. Kourtney Kardashian, Talentless eşofman takımıyla. 13. Miranda Kerr, Lack of Color şapkası, Dior gözlükleri ve Tabitha Simmons terlikleri­yle. 14. Chiara Ferragni, Prada çantası ve Chanel terlikleri­yle. 15. Olivia Palermo kendi markasına ait pantolon ve spor ayakkabıla­rıyla. 16. Kylie Jenner, Dior görünümüyl­e.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye