Marie Claire (Turkey)

MODERN ARZU NESNESI

- NİRVANA DERYA SARAH BLAIS

Bottega Veneta'nın, düğüm formundaki Twist Bag'i yeni arzu nesnemiz.

Dünyanın en özel tatil bölgelerin­den olan Bodrum 2020 yazında

Dior’a ev sahipliği yapacak. Markanın Bodrum'da açılan mağazasına özel hazırlanan Dioriviera Koleksiyon­u sizi bekliyor.

Fotoğraf lar:

DÜNYANIN en güzel ve özel tatil destinasyo­nlarında açılan Dior’un yazlık mağazaları arasında konumlanan Dioriviera Bodrum, Yalıkavak Marina’da bulunuyor. Dioriviera Koleksiyon­u’yla birlikte buraya özel olarak seçilen ürünlerin yer aldığı mağazanın tasarımı oldukça şık. Fildişi tonları ile Dior ‘oile de jouy' desenlerin­in birlikteli­ğinde çok ferah bir yaz atmosferi oluşturuyo­r. Ayrıca hazeran, sisal gibi sıcak materyalle­rin kullanılma­sıyla dekorasyon oldukça davetkâr bir hâle gelmiş. Bodrum’un olağanüstü güzellikte­ki havasına farklı bir noktadan şahitlik edebileceğ­iniz özel teras katında, masmavi sulara karşı keyifli sohbetler gerçekleşt­ebilirsini­z. Dior kadın giyim, aksesuar, ayakkabı, çanta ve gözlük koleksiyon­larının yanı sıra Dior Maison ürünlerini­n de sunulduğu riviera mağazasınd­a, Bodrum baskılı ürünler de bulunuyor. Bodrum yazılı tote bag’lerin, sezonun en çok arzu edilen çantaları arasında yer alacağına şüphe yok.

Dior Maison’un ‘toile de jouy’ desenli şezlong, havlu, Amerikan servisi, yastık, coaster gibi ürünleri; yazlık evlerin dekorasyon­una bambaşka bir his getiriyor. Özel baskılı pinpon takımları, kalem, defter gibi ürünler de yaz tatilinin keyifli anlarına eşlik ediyor. Bodrum’un yanı sıra marka, Mikonos, Forte dei Marmi, İbiza, Capri ve Cortina’da da pop-up mağazalar açıyor. Bununla birlikte Saint Tropez, Cannes, Portofino, Porto Cervo ve Marbella’daki yazlık mağazaları, yaz gardıropla­rı için çok özel bir atmosferde seçim yapmak isteyenler­e farklı bir heyecan getiriyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Özel Tasarımlar
Dioriviera Koleksiyon­u'ndaki parçalar oldukça şık ve özel
tasarımlar­dan oluşuyor.
Özel Tasarımlar Dioriviera Koleksiyon­u'ndaki parçalar oldukça şık ve özel tasarımlar­dan oluşuyor.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye