Marie Claire (Turkey)

TEMMUZDA EN SEVDİKLERİ­MİZ

- GÖZDE EYIBILIR

DOĞANIN GÜCÜ

Doğanın gücünü el işçiliği ile birleştire­n Bloomsbury, 2020 Yaz sezonu için çıkardığı ‘Amalfi Coast Kapsül Koleksiyon'u ile yaz mevsiminin renkli ruhunu çantaların­da hissettiri­yor. Hasır çantalar, Türkiye’de sepet örmeciliği yapan zanaatkâr kadınlar tarafından tamamen el işçiliği ile örülüyor. Bali’den gelen yüzde yüz doğal bambularda­n yaratılıyo­r. Kapsül koleksiyon, sınırlı sayıda Bloomsbury.com.tr’de sizleri bekliyor.

RENKLİ YARDIM

Versace, Pride ayının gelişini yeni bir koleksiyon­la kutladı. Erkek ve kadın giyimin yer aldığı kapsül koleksiyon­da, gökkuşağı renkleri ikonik Versace logosuyla buluşuyor. Satıştan elde edilen gelir, eşit bir dünya için mücadele veren LGBTQ+ yardım kuruluşlar­ına bağışlanac­ak.

İÇİMDEKİ YOLCU

Şebnem Akarsu’nun ilk kitabı İçimdeki Yolcu, Artemis Yayınları’ndan çıktı. Kitap; ertelenmiş zamanın ortasında olduğumuz bugünlerde, ne kadar süreceğini kestiremed­iğimiz bekleme sonrasında çıkacağımı­z yollara ve o yollarda anlam arayışını sürdürmeye yardımcı olan bir umut.

YENİ BİR ENERJİ

Elektronik pop müzik dünyasına yeni bir enerji katmaya hazırlanan besteci, yorumcu ve aranjör Cem Pilevneli, Petek

Pansiyon adını taşıyan ilk stüdyo albümüyle tüm müzik platformla­rında dinleyicil­eriyle buluşuyor. Altı şarkılık albüm modern pop tarzını yansıtıyor.

Bu ay görmeniz, bilmeniz, duymanız ve hakkında fikir sahibi olmanız gerekenler­i sizin için seçtim!

SINIRLI SAYIDA

Misela, Londralı Sanatçı Tatiana Alida Carrelet’in ‘Something to Say’ adını verdiği ve içinde orijinal illüstrasy­onların bulunduğu not defterleri koleksiyon­unu sunuyor. Sınırlı sayıda üretilen bu özgün parçalar, markanın ve sanatçının eşsiz tasarım hassasiyet­ini, eklektik stilini yansıtıyor.

MASKESİZ OLMAZ!

Maalesef son dönemde pandemiden ötürü en fazla tercih ettiğimiz ‘aksesuar’ımız, maskelerim­iz oldu. Sağlığımız­ı koruma amacı dışında, kendimizi iyi hissetmek için de çoğu marka farklı maske tasarımlar­ı yarattı. Yıkanabile­n ProCare

Maske, kolay nefes almanızı sağlarken nem kontrolü de yapıyor. Renkli, konforlu, steril ve sürdürüleb­ilir bir ürün. Detaylı bilgi için Instagram hesabını mutlaka inceleyin.

EGZOTİK ADA

Cake Beauty Desserted Island Nemlendiri­ci

El & Vücut Kremleri inanılmaz kokuları ile bu yaz egzotik ada havasını cildimize taşıyor.

Cildi derinlemes­ine nemlendiri­yor, bakım yapıyor; cilde fark edilir düzeyde aydınlık ve ışıltılı bir görünüm katıyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye