Marie Claire (Turkey)

MODERN ARZU NESNESİ

- SELİN ÇETİN

İtalyan modaevi Bottega Veneta zarif ve modern görünümlü yeni bir çanta tasarımıyl­a

karşımızda. Düğüm formuna sahip Twist Bag arzu nesnesi oldu bile.

2019 YILINA baktığımız­da, moda dünyasında âdeta bir Bottega Veneta rüzgârının estiğini söyleyebil­iriz.

Çanta tasarımlar­ına yeni bir bakış açısı kazandıran marka, yıl boyunca ünlü isimlerin de vazgeçilme­zi hâline gelmişti.

Rihanna'dan Rosie Huntington­Whiteley kadar birçok ünlü isim ve influencer tarafından kullanılan Pouch modeli, yılın en popüler çantası oldu. Markanın kreatif direktörü Daniel Lee Yılın Aksesuar Tasarımcıs­ı Ödülü'nü kazandı. Şimdi ise İtalyan modaevi benzersiz bir tasarımla, 2020 yılı trendlerin­e meydan okumaya hazır.

Markanın BV Twist adı verilen yeni çantası düğüm formuyla çağdaş bir görünüm sunuyor. Aslında bu düğüm formu, markanın kuruluşund­an günümüze kadar tercih ettiği önemli bir özellik. Daha önce giyim koleksiyon­ları, çantalar, mücevherle­r ve parfümlerd­e bulunan düğüm formu, zamanla markanın bir imzası hâline geliyor. 2020 Pre Spring sezonu için tasarlanan yeni çantanın sapında büyük bir düğüm formu bulunuyor. Yumuşak bir deriye sahip çanta bileğe takılabili­yor. Markanın klasik teknikleri Cloudy Suede Intrecciat­o ve Craquele dâhil olmak üzere farklı malzemeler­le dokunan çanta, geometrik çizgilerle işleniyor.

Çantanın deri astarı modele güçlü bir görünüm kazandırır­ken, altında yer alan fermuar detayı eşsiz ve modern bir parça olmasını destekliyo­r. İtalyan tatlısı Zabaione'den ismini alan krem tonu en dikkat çeken modellerde­n biri. Ayrıca indigo mavisi, siyah ve açık turuncu gibi renk seçenekler­i olan Twist bag, yalnızca akşam kombinleri için değil, gün boyu rahat stilinizin de tamamlayıc­ısı olabilir.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye