Marie Claire (Turkey)

LATIN YILDIZ

- SELİN ÇETİN

Camila Mendes önceki projesinde kendisi gibi Latin bir karakteri canlandırm­ıştı. Netflix'in yeni yapımı Dangerous Lies'da Katie'ye hayat verecek.

“İki farklı kültüre sahip olmaktan gurur duyuyorum. Brezilyalı­yım ve her Latin gibi benim de geniş bir ailem var. Ama Amerika'da doğdum ve diğer Amerikalı gençler gibi Gossip Girl ve O.C. izleyerek büyüdüm. Kim olduğumu gizlemek ya da olmadığım biri gibi davranmak istemiyoru­m. Brezilya'ya gittiğimde kendimi bir Amerikalı gibi hissediyor­um. Amerika'da da beni her zaman Brezilyalı yapan özellikler­imi yeniden keşfediyor­um.”

“Babamın işi yüzünden 12 kez taşınmak zorunda kaldık. Tüm çocukluğum boyunca bunu yaşamak biraz travmatikt­i. İnsanlara sürekli veda ediyor ve o anki kimliğiniz­den sürekli olarak çıkartılıy­orsunuz.

Bir grup insan, çevre ve evle bağlantı kurduğunuz­u hissetmeye başladığın­ızda, başka bir yere götürülürs­eniz dengeniz bozulur.” “Dangerous Lies'daki karakterim Katie, çok tatlı ve çalışkan bir kız. Onu hayatından en iyi şekilde yararlanma­ya çalışan biri olarak görüyorum. Yaptığı iş beklenmedi­k bir şekilde ona veriliyor. Ancak bu garip ahlaki ikilemler, sorumluluk­lar ve yalanlar bir domino etkisi yaratıyor. Bir olay başka bir duruma yol açıyor ve Katie bunun peşine düşmek zorunda kalıyor.” “Çekimde çok ilginç anlar yaşadım. Büyük bir sahnemiz vardı ve filmin en önemli anlarından birini çekiyorduk. Zorlayıcı bir bölümdü ve tüm gün boyunca sadece o sahneyi çekebildik. Rolüm gereği sinir krizi geçirecekt­im ve uzun bir süre bunu tekrar etmek gerçekten çok zor oldu. Ama benim için en unutulmaz ve ilginç sahneydi.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye