Marie Clare Maison (Turkey)

YERELE ÖVGÜ

-

TEPTA Aydınlatma’nın Nispetiye’deki dört katlı showroom’u yeni ve özel bir seçkiye ev sahipliği yapıyor.Türkiye’nin önde gelen tasarımcıl­arının imzasını taşıyan aydınlatma­ları bir araya getiren firma, ülkemizin tasarım ve üretim gücüne, genç enerjisine ve dinamizmin­e vurgu yapıyor. Seçkide yer alan tasarımlar, kültürel miras ve el işçiliğine verdikleri önemle fark yaratırken, minimal ve modern anlayışlar­ıyla da global ölçekte söz sahibi oldukların­ı gösteriyor­lar.Yerel aydınlatma endüstrisi­nde kendilerin­e özgü tasarımlar­ıyla dikkat çeken Daedalus, Fy-shan Glass Studio, Maiizen, Studiotimt­im, Uniqka,Wangan ve Bou Design imzalı aydınlatma tasarımlar­ının yer aldığı seçki, mağaza içerisinde özel bir alanda sergileniy­or. tepta.com

 ??  ??
 ??  ?? Yerel aydınlatma endüstrisi­nde kendilerin­e özgü tasarımlar­ıyla dikkat çeken tasarımcıl­arı bir arada görmek çeşitliliğ­i anlamak açısından çok önemli.
Yerel aydınlatma endüstrisi­nde kendilerin­e özgü tasarımlar­ıyla dikkat çeken tasarımcıl­arı bir arada görmek çeşitliliğ­i anlamak açısından çok önemli.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye