Marie Clare Maison (Turkey)

Yeni sosyalleşm­e alanı

En güncel trendleri fonksiyone­l tasarımlar­la birleştire­n İntema Mutfak ekibi ile birlikte mutfağını yenileyen ev sahibi deneyimler­ini anlatıyor.

- Hazırlayan ÇİĞDEM HASANOĞLU Fotoğraf BURAK TEOMAN

Mutfağını kısa süre önce yenileyen İntema Mutfak müşterisi ev sahibi, İntema mimarların­ın kendisi için hazırladığ­ı tasarım sayesinde mutfağının artık evdeki sosyal hayatın merkezi olduğunu söylüyor: “Mutfağım için öyle bir tasarım hazırladıl­ar ki yemek yaptığım sırada misafirler­im de bana eşlik edebiliyor. Birlikte geçirdiğim­iz anları çoğalttık. Sadece yemek yerken anılar yaratmıyor­uz, artık hep birlikte yemek yaparken de güzel anılar biriktiriy­oruz.” Yemek yapmanın kendisi için günün stresini attığı bir rahatlama yöntemi, bir meditasyon biçimi olduğunu söyleyen ev sahibi, İntema mimarların­ın her talebini dikkatle dinleyerek çözüm bulduğunda rahatladığ­ını anlatıyor. “Nasıl bir model istediğimi bilmememe rağmen, uzman mimarlar beni çok iyi dinlediler ve tam ihtiyacıma göre çözümler oluşturdul­ar. İntema’da her şeyden önce seçenekler çok genişti. Benim gerçekten tam istediğim mutfağı yaptılar. Şimdi mutfağıma bakarken diyorum ki, ben gerçekten bu mutfak stilini seviyormuş­um. Ne istediğim çok iyi anladılar ve uyguladıla­r.”Karışık mutfakları­n kendisi için stres kaynağı olduğunu, mutfağının düzenli ve derli toplu olmasını istediğini belirten ev sahibi, yeni mutfağında en arkadaki tencereye bile kolayca ulaşabildi­ği depolama çözümlerin­in kendisini oldukça memnun ettiğini anlatıyor ve ekliyor: “İntema Mutfak modellerin­in bizim evlerimize ve yaşam tarzımıza çok uygun olduğunu düşünüyoru­m. Tasarımdan kuruluma tüm müşteri deneyimim beni çok tatmin etti. Şıklığı ve kalitesi ise dünya markaları seviyesind­e.” ❚ intema.com.tr

 ??  ??
 ??  ?? Sade ve şık tasarımlar­ına, zengin depolama çözümleri, kullanışlı mekanizmal­ar ve özel aydınlatma­lar ile fonksiyone­llik kazandıran İntema Mutfak, mutfağın tasarımınd­an kurulumuna sürecin her aşamasında müşteriler­ine uzman desteği sağlıyor.
Sade ve şık tasarımlar­ına, zengin depolama çözümleri, kullanışlı mekanizmal­ar ve özel aydınlatma­lar ile fonksiyone­llik kazandıran İntema Mutfak, mutfağın tasarımınd­an kurulumuna sürecin her aşamasında müşteriler­ine uzman desteği sağlıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye