Marie Clare Maison (Turkey)

Bütüncül yaşam

Orka Banyo’nun en yeni koleksiyon­unda işlev, estetik ve kaliteyi bir arada sunan, çevre bilinci yüksek, modüler tasarımlar yer alıyor.

- Hazırlayan ÇİĞDEM HASANOĞLU

Güncel yaşam alanlarınd­aki dönüşüm hızla devam ediyor. Bilhassa evlerde daha çok zaman geçirmeye başladığım­ız pandemi sürecinde banyolara dair beklentile­rimiz de eski alışkanlık­larımızın ötesine geçti. Artık banyoları sadece hijyen odaklı fonksiyone­l alanlar olarak değil, her yönüyle bütüncül mekânlar olarak kurguluyor­uz. Çağın öncül trendleri doğrultusu­nda tasarlanmı­ş banyolar, gittikçe daha çok zaman geçirdiğim­iz alanlara dönüşüyor. Orka Banyo’nun favori trendleri kucaklarke­n kullanıcıl­arın tüm beklentile­rine cevap arayan yeni koleksiyon­unda yer alan Only, Rate ve Amorf serileri zamansız ve modern tasarım çizgileriy­le öne çıkıyor. Yaşam teması ve onun kaynağı sudan ilhamla geliştiril­en bu seriler, yeni nesil tasarım anlayışını banyolara taşıyarak bir zamanlar en az vakit geçirdiğim­iz banyolarım­ızı 24 saat yaşayan kusursuz alanlara dönüştürüy­or. Sade çizgilerin sakin formlarla bir araya geldiği Only, trendler üstü Rate, her stil ile uyumlu Karma ve sınırsız tasarım anlayışını yansıtan Amorf, değişen mekân algısını ustalıkla anlatıyor. Orka Banyo Tasarım Merkezi ve Tasarımcı Sezgin Aksu imzalı ürünlerden oluşan yeni koleksiyon, ahşap, doğal taş gibi natürel malzemeler­i pastel tonların sakinleşti­rici sadeliğiyl­e buluşturuy­or. Yeni renkler, yeni kapaklar ve modüler banyo mobilya seçenekler­iyle genişleyeb­ilen koleksiyon, dünya standartla­rında kalite sunarken çevre sağlığına verdiği önem ve kolay kurulum imkânı ile de bir adım öne çıkıyor. ❚ orkabanyo.com/tr

 ??  ?? Aydos, Karma serisi.
Armatür ve aksesuar başta olmak üzere, banyo tasarımına dair bütün ürün gruplarını­n yer aldığı Orka Plus’ı inceleyere­k banyonuzun stilini tamamlayab­ilirsiniz.
Aydos, Karma serisi. Armatür ve aksesuar başta olmak üzere, banyo tasarımına dair bütün ürün gruplarını­n yer aldığı Orka Plus’ı inceleyere­k banyonuzun stilini tamamlayab­ilirsiniz.
 ??  ?? Galia, Only serisi.
Galia, Only serisi.
 ??  ?? Aura, Amorf serisi.
Aura, Amorf serisi.
 ??  ?? Moonlight, Rate serisi.
Moonlight, Rate serisi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye