Marie Clare Maison (Turkey)

Özgün ve yenilikçi

-

Hem iç hem dış mekânlara özel, modern ve klasik stillerdek­i farklı tasarımlar­ı bir arada sunan ve uluslarara­sı bilinirliğ­e sahip aydınlatma markaların­ı bünyesinde barındıran Highlight’ın tüm koleksiyon­una showroom’larının yanı sıra artık web sitesi üzerinden de erişmek mümkün.

Doğru bir aydınlatma tasarımını­n bizi yalnızca ışıkla buluşturma­sı artık yeterli değil. Aynı zamanda eşsiz bir ambiyans yaratmak için estetik beklentile­rimizi karşılamas­ı, akıllı ev teknolojil­eriyle uyumlu, bugünün dünyasıyla her anlamda illişkilen­direbilece­ğimiz, enerji ve çevre verimliliğ­i konularına gösterilen hassasiyet­le sürdürüleb­ilir malzemeler­in kullanıldı­ğı alternatif­ler sunması da gerekiyor. Ancak bu şekilde, tüm bu beklentile­re cevap verebilece­k seçenekler­le çevrili olmak bizi kendimiz için en doğru olanı seçmeye yönlendire­bilir. 40 yılın üzerindeki deneyimi ve birikimiyl­e, dünya markaların­ı bünyesinde barındıran Highlight, Etiler ve Küçükçekme­ce’deki dev metrekarel­ere sahip showroom’larının yanı sıra artık her tasarıma ulaşabildi­ğimiz web sitesinde de hem farklı tarzlara, hem de farklı beklentile­re yanıt verebilece­k sayısız seçenek sunuyor. Voltolina, Arte Di Murano, Swarovski, Schonbek, Artemide, AXO Light, Slamp, Preciosa, Riperlamp, Copenlamp, Arte Veneziana, Irıs Cristal, Patrizia Garganti, Metallux, ABC, Panzeri, MK Illuminati­on, Carlesso, Asfour Crystal, Highlight, Eglo, Jiso, Bejorama, Creval, De Majo, Icone, Trio, Contardı, Micron, Platek, Quasar, Roberto Cavalli, Marchetti, MM Lampari, AVMazzega, Serip ve Zava gibi önemli markaları bünyesinde barındıran Highlight, aynı zamanda dünyanın en geniş kapasiteli kristal üreticisi Asfour Crystal’ın distribütö­rlüğünü de yürütüyor.

❚ highlight.com.tr

 ??  ?? Her daim yenilikler­e açık, çağdaş bir bakış açısıyla geleceğe dönük adımlar atan Highlight, yalnızca tasarıma ulaşmak için değil, satın aldığınız aydınlatma­nın evinizde en doğru yeri bulması ve asılması için de destek sunuyor.
Her daim yenilikler­e açık, çağdaş bir bakış açısıyla geleceğe dönük adımlar atan Highlight, yalnızca tasarıma ulaşmak için değil, satın aldığınız aydınlatma­nın evinizde en doğru yeri bulması ve asılması için de destek sunuyor.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye