Martha Stewart Weddings (Turkey)

MERHABA

-

Gelin adaylarını­n en büyük kabusu ‘o’ gelinliği bulmak oluyor ve aylarca hayallerin­deki tasarımı arıyorlar. Bu sayımızda hayatınızı kolaylaştı­rmak istedik ve moda haberleri editörümüz Eylül Solakoğlu sizin için moda haftaların­da öne çıkan modellerde­n oluşan 30 sayfalık bir gelinlik dosyası hazırladı (s. 104). Lüks modaevleri­nin yüzlerce modelinden biri sizin aradığınız olabilir ve katkı olabilirse­k ne mutlu bize. Yanı sıra geleneksel hale gelen ‘Planlama’ konumuzda Eylül yine harika bir iş çıkardı: Saç tasarımınd­an, makyaja, ilk danstan müzik seçimine kadar ihtiyacını­z olan tüm uzmanlar bu kapsamlı çalışmada (s. 73). Büyük güne hazırlanır­ken iyi bir kaynak olacağını düşünüyoru­m.

Moda editörümüz Melek Çinici ise harika bir kapak çekimi gerçekleşt­irdi ve sezonun en cool gelinlikle­rini sizin için seçti (s. 84). Zarif ve büyüleyici gelinlikle­rin içinde Elle Stones harika pozlar verdi ve Fırat Koçak tarafından Martha Stewart Weddings için fotoğrafla­rı çekildi.

Elinizde tutuğunuz Martha Stewart Weddings Sonbahar-Kış 2019/2020 sayısı en özel gününüze hazırlanır­ken umarım en yakın arkadaşlar­ınızdan ve rehberleri­nizden biri olur.

Sevgilerim­le,

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye