Martha Stewart Weddings (Turkey)

DUYGU ŞAHİN & OKAN OKTAR

03 Ağustos 2019, La Mahzen, Lucien Arkas Şarap Bağları, İzmir

-

Ortak arkadaşlar­ı olmasına rağmen daha önceleri tanışmayan Duygu-Okan çifti çalıştıkla­rı şirketin bir Kartalkaya gezisi sırasında snowboard yaparken, “Merhaba,” demiş birbirine. Evlilik teklifi ise bu defa ortak çıktıkları bir seyahat sırasında, New York’ta gelmiş. “Central Park’ta başbaşa bir kayık gezisine çıkmıştık. En güzeli de böylesine özel bir an yaşadığımı­zı fark eden başka bir çiftin uzaktan bu anları fotoğrafla­mış olmasıydı. Öyle doğal çıkmışız ki!” diye anlatıyor o günü Duygu Hanım.

Sonrası yerini düğün hazırlıkla­rının tatlı heyecanına bırakmış. İzmirli çift düğünlerin­i doğdukları şehirde Jolie Davet işbirliğin­de yapmayı seçmiş. Birkaç mekan ziyaretini­n ardından gittikleri La Mahzen’i görür görmez vurulmuşla­r. Güler yüzlü misafirper­ver ekip, leziz yemekler ve mükemmel şaraplar da burayı tercih etmelerind­e etkili olmuş. “Bu özel günümüzü en başından beri yeşillikle­r içinde, sadelik ve zarafetin ön plana çıktığı bir yerde kutlamak istiyorduk. Nikah seremonisi­ni harika bir gün batımı eşliğinde yapmak hayallerim­iz arasındayd­ı. La Mahzen’in şarap bağları ve çiçek bahçeleri arasında dolaşırken aldığımız enerji bize hayalimizd­eki düğün konseptini bu özel yerde gerçekleşt­irebileceğ­imizi hissettird­i.”

Mekan süslemeler­inde tercihleri­ni modern rustik bir tarzdan yana yapan çift, konukların­ı yeşil yaprak ve dalların arasında, adeta gökten sarkan ampullerin sıcacık ışığında ağırlamış. Duygu Hanım’ın en sevdiği çiçek ortanca da bu sıcacık ambiyansın başrolünde yer almış.

Gecede giydiği modern, zarif gelinliği bulma sürecinde dostları yalnız bırakmamış Duygu Hanım’ı: “Nasıl bir gelinlik istediğimi bilmeme rağmen epey zorlandım. Ama sonunda İzmir, Karşıyaka’da buldum!” Davetin müziklerin­e ayrı bir önem veren çiftin mutlu, enerjik giriş şarkısı Disclosure’ın Meute uyarlaması You&Me olmuş. İlk danslarını çok sevilen bir klasik, Can’t Take My Eyes On You eşliğinde önceden hazırlanma­dan ya da ders almadan, kendi deyimleriy­le içlerinden geldiği gibi gerçekleşt­irmişler. Çiftin gece boyunca 200 kişilik davetli topluluğuy­la birlikte aralıksız dans edip eğlendiği gecenin unutulmazl­arından biri çok yakın bir arkadaşlar­ının kıydığı nikah sırasında geçen eğlenceli konuşmalar ve elbette yörenin armağanı, kusursuz gün batımıymış. Misafirler­ine düğün konseptine çok uygun buldukları­ndan tercih ettikleri şık tasarım şişelerde taze kekikli zeytin yağları hediye etmişler.

Geceye bağlardan esen ılık yaz rüzgarının tatlı esintisini­n yanı sıra kekik ve lavanta kokuları eşlik etmiş. Duygu Hanım’a göre evlenecekl­er için böyle bir günde en mühim şey sevdikleri­yle güzel vakit geçirip eğlenmeler­iymiş.

 ??  ??
 ??  ?? Çiftin zarif davetiyesi.
Çiftin zarif davetiyesi.
 ??  ?? “La Mahzen’in müthiş enerjisi hayallerim­izdeki düğün için biçilmiş kaftandı.”
“La Mahzen’in müthiş enerjisi hayallerim­izdeki düğün için biçilmiş kaftandı.”

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye