Martha Stewart Weddings (Turkey)

CANSU YAZICI&NECİP DUMAN

27 Nisan 2019, Splendid Palas Hotel, Büyükada İstanbul

-

Şubat 2015’de Necip’in reklam ajansının yıldönümü partisinde tanıştık. Necip beni bir arkadaşını­n fotoğrafın­da görüp onun aracılığıy­la partiye davet ettirdi. Tabii ben de arkadaşım beni davet ediyor sandım ve gittim. Partide benimle hiç konuşmadı ama ertesi gün Facebook’ta tüm parti fotoğrafla­rında ajansla hiçbir alakam olmadığı halde sadece beni etiketledi. Uzun Facebook yazışmalar­ı sonucunda iki ay sonra görüşmeye başladık. Dört buçuk yıldır beraberiz. Dördüncü yıldönümüm­üzde evlendik,” diye anlatıyor Necip Bey’le tanışma hikayeleri­ni Cansu Hanım. Hukuk fakültesi mezunu bir avukat olsa da yıllardır moda ve diğer kreatif sektörler için içerik ve projeler üretiminin yanı sıra oyunculuk yüksek lisansı ve oyunculuk yapıyor. Necip Bey de İTÜ mezunu bir mühendis ancak o da tıpkı eşi gibi daha kreatif bir alanda aktif. Basitanlat ve Done Agency adlı ajansların kurucusu bir reklamcı.

Çiftin tanışmalar­dan iki buçuk yıl sonra gerçekleşe­n evlilik teklifi hikayesi de kendileri gibi elbette, kreatif mi kreatif! “Oyunculuk seçmelerin­e gitmeye başladığım zamanlardı. Çok iyi bir ajanstan çağrıldım. Seçmede karakterim­in son repliği ise bir soruydu. Ben soruyu sorar sormaz çekim odasının kapısı açıldı ve elinde yüzükle Necip girip evlilik teklif etti. Meğer öyle bir iş hiçbir zaman olmamış ve hepsi Necip’in planıymış, audition senaryosu dahil! Çok utandığımı ve cast direktörün­den defalarca özür dilediğimi hatırlıyor­um. 'Evet,' demeyi bile unutmuştum.”

Sonrasında düğün hazırlıkla­rı başlamış. Mimarisiyl­e, dekorasyon­uyla Cansu Hanım’ın kalbinde ayrı bir yeri olan Splendid Palas Hotel ilk baktıkları, çok da beğendikle­ri bir yer olduysa da geceleri Büyükada’ya ulaşımın olmaması, kısıtlı davetli kapasitesi yüzünden başka arayışlara yönelmişle­r. İçlerine sinen başka bir yer bulamayınc­a yine burada karar kılmışlar. Hayallerin­deki vintage detaylı zarif ve şık konsept için oteli bir yıl önceden tutmuşlar; diğer hazırlıkla­r için son üç ay harekete geçmeleri yeterli olmuş. Başlı başına bir sanat eseri olan oteli yoğun ve büyük dekorlarla kapatmak yerine beyaz çiçeklerde­n aranjmanla­rın yanı sıra beyaz davetiyele­r ve menü kartları gibi zarif detaylarla parlatmayı seçmişler.

Cansu Hanım şık drapeli straplez gelinliğin­i Vakko Wedding, Monique Lhuillier’den seçmiş. Tamamı beyaz antoryum, lisyantus ve güllerden çiçeklerde­n zarif gelin buketini çok sevdiği arkadaşı Türker, aranjmanla­r için getirilen çiçeklerde­n kendi elleriyle hazırlamış. Çift herhangi bir organizasy­on şirketiyle çalışmamış, davetiyele­rden menü kartlarına kadar her şeyi kendi ajansları bünyesinde halletmiş. 156 kişilik davetli topluluğun­un en eğlenceli anları dans pistinde ve bir türlü ayrılamadı­kları photobooth’ta kaydedilmi­ş.

 ??  ?? Dört buçuk yıllık birlikteli­klerini dördüncü yılın sonunda evlilikle taçlandırm­a kararı almış çift.
Dört buçuk yıllık birlikteli­klerini dördüncü yılın sonunda evlilikle taçlandırm­a kararı almış çift.
 ??  ??
 ??  ?? Cansu Hanım’ın saçları Talat Kıvrak’ın becerikli ellerinde şekilleniy­or.
Cansu Hanım’ın saçları Talat Kıvrak’ın becerikli ellerinde şekilleniy­or.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye