Martha Stewart Weddings (Turkey)

Cezbedici Kokular

-

Baştan çıkarıcı misklerden tatlı çiçeklere ve çarpıcı baharatlı notalara kadar, imza kokuları sizin için seçtik. En özel gününüze unutulmaz parfümlerl­e eşlik edin!

HAZIRLAYAN MERGİM ÖZDAMAR FOTOĞRAFLA­R ERHAN TARLIĞ

1 Şakayık ve portakal çiçeği başta olmak üzere, sandal ağacı, misk ve keribar gibi birbiriyle uyumlu, çarpıcı esanslar barındıran ikonik parfüm, feminen, sofistike ve cezbedici bir kimliğe sahip.

Versace Crystal Noir parfüm, 90 ml,

701 TL; boyner.com.tr.

2 Adından da anlaşıldığ­ı üzere misk notasının en saf halini içeren parfüm, hem çiçeksi hem de odunsu çarpıcı bir koku sunuyor.

Narciso Rodriguez Pure Musc parfüm, 100 ml, 909 TL; sephora.com.tr.

3 Daha önce parfüm yapında hiç kullanılma­yan yaseminin taç yaprakları, ışık görmemiş adaçayı ve zengin baharat aromasıyla kendine özgü, cesur koku, kırmızı şişesiyle dikkat çekiyor.

Tom Ford Jasmin Rouge parfüm, 100 ml, 1.900 TL; beymen.com.

4 Çiçeksi, oryantal ve şekerli bir kokuya sahip parfüm, Morello kirazı, pembe biber, portakal ve badem çiçekleri içeriyor.

Valentino Valentina Blush parfüm, 80 ml, 939 TL; boyner.com.tr.

5 Gabrielle Chanel’den ilham alan parfüm, ihtiyaçlar­ına özen gösteren ve özgür bir kadının kokusu olarak nitelendir­iliyor. Parfüm, yasemin, ylangylang, portakal ve sümbültebe­r çiçeklerin­in birleşimin­den oluşuyor. Chanel Gabrielle Essence parfüm, 100 ml, 950 TL; sevil.com.tr.

1 Angelina Jolie’den esinlenen parfüm, Carla Lavantası, yasemin, sandal ağacı ve vanilya notalarınd­an oluşan, sıcak ve baharatlı bir koku. Guerlain Mon Guerlain parfüm, 100 ml, 1.046 TL; sephora.com.tr.

2 İlhamını giyim ve aksesuar koleksiyon­undan alan Replica serisinin kokuları sürüldükle­ri anda görüntü, izlenim ve duyguları açığa çıkararak, anılar ile bilinçaltı­nda anımsama etkisi yaratmayı amaçlıyor. Parfüm, odunsu kokusuyla, 1970’lerde Chamonix’te bir şömine başı anısını canlandırı­yor, sıcak ve soğuk zıtlığı yaratıyor. Maison Margiela By the Fireplace unisex

EDT parfüm, 100 ml, 675 TL; boyner.com.tr. 3 Bu parfüm sizi havanın deniz tuzu ile tazelendiğ­i rüzgarlı kıyılara götürüyor. Engebeli kayalıklar­ın mineral kokusunun adaçayı odunsu notalarıyl­a birleştire­n koku, hafif ve canlı.

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt Eau de Cologne, 50 ml, 475 TL; beymen.com.

4 Jamaika amyrisi, Floransa’da nadir bulunan iris ve yaseminin yanı sıra, limon ağacı çiçeği, Kaliforniy­a portakalı, Haiti vetiveri ve miskli amber içeren koku, gösterişli bir birleşimde­n doğan çiçekli, odunsu ve etkili bir parfüm.

Maison Francis Kurdjian Paris Amyris parfüm, 70 ml, 2.300 TL; beymen.com.

5 Bu parfüm Henry James’in aynı isimli Viktoryen romanındak­i ana karakter Isabel Archer’ın özgürlük arayışında­n esinleniyo­r. Koku, Türk gülü, ahududu, siyah frenk üzümü, tarçın, paçuli ve sandal ağacı notaları içeriyor.

Frederick Malle Portrait of a Lady parfüm,

2.490 TL; beymen.com.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye