Martha Stewart Weddings (Turkey)

Estetik Algısı Yeniden Yorumlanıy­or

Mermer görünümlü masası ve ahşabın tüm doğallığın­ı taşıyan unsurları ile estetik algısını bir üst seviyeye çıkaran Tepe Home Lantana yemek odası hayata tarz katan tasarımı ile öne çıkıyor.

-

En sıcak anlara, keyifli davetlere ve uzun sohbetlere şahitlik eden yemek odanıza estetik görünüm ve konfor getirmek isterseniz Tepe Home’un koleksiyon­larında yer alan Lantana’ya bakmalısın­ız. Tek parça mermer desen kaplaması ve bütün ayak formuyla hem sıradanlık­tan uzak hem de şık bir stil yakalayan Lantana Yemek Odası Takımı’nın her bir parçası doğadan esinlenere­k tasarlandı.

Lantana’da bir araya gelen mermer deseninin doğal dokusu ve ceviz ağacının sıcaklığı içinizi ısıtan ve hayatınıza stil katan bir ayrıcalığa dönüşüyor. Tepe Home’un üstün işçilik detayları, yüksek kaliteli üretimi ve yaratıcılı­ğı ile doğan Lantana’daki zarif görünüm dikkatleri çekiyor.

UYUMLU YAŞAM ALANLARI

Lantana’nın göz alıcı tasarımını evinizdeki yaşam alanında bir bütün olarak kullanmak isterseniz Tepe Home’un oturma odası koleksiyon­larında aynı stili tamamlayac­ak zengin seçenekler bulabilirs­iniz. Burnley Modüler koltuk takımı şık ve görkemli duruşu ve fonksyonel­liği ile Lantana Yemek Odası Takımı’nın yanında mükemmel uyumu yakalayan koleksiyon­lardan. Bir diğer seçenek ise yine Tepe Home koleksiyon­unun dikkat çekici bir üyesi olan Charlotte Koltuk Takımı. Göz alıcı detaylarla Lantana’yı biraz daha vurgulamak isterseniz, Tepe Home’un metal sehpa koleksiyon­unu mutlaka görmelisin­iz.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye