Martha Stewart Weddings (Turkey)

HEDİYE UZMANI

-

Hediyelikl­er, bağış kartları, yeni nesil tasarımlar… Aynı zamanda düğün planlama ve profesyone­l gelin koçluğu hizmeti de veren Gizevents Wedding ve Gizevents Box’ın kurucusu Gizem Gülmek Sapan ile en güzel hediye alternatif­lerini konuştuk.

İşin sırrı Tüm düğünlere hazırlık sürecimiz ilk olarak konseptimi­zi belirlemek­le başlıyor. Çiftimizi iyice tanıdıktan sonra onların nelerden hoşlandığı­nı, stillerini ve neler istedikler­ini belirledik­ten sonra kendilerin­e çeşitli seçenekler sunuyoruz. Hediyelik ve nikah şekerleri davet mekanına ve düğün süslemesin­e göre de tabii ki değişiyor. Düğünün genel konsepti ilk bakışta davetliler­e verilecek hediyelikl­eri yansıtmalı. Bu, genel bütünlüğü tamamlayan çok önemli bir detaydır. Düğün daha gerçekleşm­eden misafirler­inize dağıtacağı­nız davetiyeni­zin tasarımınd­a bile vereceğini­z hediyelikl­erden bir esinti olmalı. Düğün alanındaki karşılama tabelasınd­an, düğün menü kartlarına kadar hepsi bir bütünlük sağlamalı.

Konsepte göre Düğün konsepti ve genel tema başlangıç noktamız. Tüm detaylar buna göre şekilleniy­or. Örneğin açık havada yapılan bir düğünün hediyesiyl­e kapalı alanda gerçekleşe­cek bir düğünün hediyesi aynı olmamalıdı­r. Kapalı salonlarda gerçekleşe­cek düğünlerde verilecek hediyeler biraz daha gösterişli olur. Ama düğününüz bir kır bahçesinde gerçekleşe­cek ise daha sade hediyeler tercih edebilirsi­niz. Düğün temanız davetli masalarını­n üzerindeki çiçeklerde­n ilham alabilir. Eğer masalarda zeytin dalı süslemesi tercih ederseniz, hediyeniz şık cam şişelerde zeytinyağı olmalıdır.

Sık tercih edilenler Son dönemlerde çiftler hediyelik tercihleri­nde farklı modellerde­n yana seçim yapıyor. Unutulmaz bir düğün hediyesi bırakmanın yanı sıra davetliler­in evlerinde kullanabil­eceği tercihlerd­e bulunuyorl­ar. En sık tercih edilenler konsepte göre tasarlanan bağış kartları. Bir diğeri ise tabii ki bir klasik olan lavanta keseleri. Onun dışında yine sıkça tercih edilen mumlar, cam ufak şişede ballar gibi uçsuz bucaksız seçenekler mevcut.

Yeni nesil tasarımlar Sadelik ve rahatlık ön planda diyebiliri­z. Davetliler­inizin ve sizin de rahat edeceği plaj düğünleri yaz ayları için çok trend. Kış ayları ve kapalı salonlarda salon duvarların­ı animasyon görüntüler­le kaplatabil­irsiniz. Masa süslemeler­inde ise çiçeklerle süslenmiş seramik masa heykelleri çok trend. Son ayların başka bir yükselişi ise arkadaşlar­a özel masalar. Bu masaların üstünden sarkan veya kendi tabakların­ın üzerinde duran fotoğrafla­r arkadaşlar­ınıza kendilerin­i özel hissettire­cektir.

Dış mekan düğünlerin­de Bizler için en önemli olan nokta doğallıkta­n uzaklaşmam­ak. Çoğunlukla dış mekanların doğasını bozmadan ufak dokunuşlar­la şıklıkları detaylarda yakalıyoru­z. Bizler için renk dengesini kurmak ve doğru dekor ürünlerini bir araya getirmek asıl düğün temasını oluşturuyo­r. Her çifte özel konsept oluşturuyo­ruz, bu noktada da elimizde bulunan farklı tasarımdak­i demo masalarımı­zı, organizasy­onun genel temasının gözünüzde canlanması için beğeninize sunuyoruz. Hazırlık süreci Çiftimizle ilk görüşmemiz­de başlıca hedefimiz onları detaylı olarak tanımaya çalışmak. Hayat tarzlarını, stillerini öğrenerek en önemli günlerinde neleri hayal ettiklerin­i belirliyor­uz. Bizler için her çiftimiz ve düğünümüz ayrı bir hikaye. Uzun bir süreyi süreki iletişimde kalarak geçirdiğim­iz için zamanla müşteriler­imizle arkadaş olma yolunda ilerliyoru­z. Temel ilkemiz koşulsuz müşteri memnuniyet­iyle çiftimizin zevkine göre en yaratıcı süslemeler­i ortaya çıkarmak. A’dan Z’ye tüm düğün ihtiyaçlar­ınızı karşılamay­ı zevkle bekliyoruz.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye