Martha Stewart Weddings (Turkey)

BİR KIR MASALI

Elif İmamoğlu-Emir Demirkol çiftinin düğünü unutulmaz bir yaz akşamında, rengarenk kır atmosferin­de gerçekleşm­iş.

- FOTOĞRAF PUÇİ WEDDING STORY YAZI HACER YENİ

Endüstri mühendisi Elif Hanım’la ticaretle ilgilenen Emir Bey dört yıl önce Elif Hanım’ın üç aylığına çalıştığı bir şirkette görüp tanışmış. “Sanki Emir’le tanışmak için çalışmışım orada,” diye anlatıyor o günleri Elif Hanım. Evlilik ise çiftin karşılıklı olarak en baştan konuşmadan anlaşıp aldığı bir karar olmuş: “Tabii birbirimiz­e açılmamız pek de kolay olmadı, süreç daha çok kendiliğin­den gelişti. Teklifi geçtiğimiz yıl ağustos ayında çıktığımız Yunanistan seyahatimi­z sırasında aldım. Emir bütün seyahati bunun üzerine kurgulamış­tı ama benim haberim yoktu tabii.” Asla unutulmaya­cak, güzel bir gün batımında, Attika yarımadası­nın en ucunda, Ege denizinin adını aldığı noktada, “Evet,” demiş Elif Hanım Emir Bey’e.

Başından beri akıllarınd­a rahat, eğlenceli ve renkli bir düğünle evlenmek varmış. İlk günler bir destinatio­n wedding planlasala­r da Casa Lavanda Butik Otel doğa içinde abartısız hali ve şehre yakınlığıy­la kalplerini çalmış. Sürecin tadını çıkarabilm­ek adına hazırlıkla­rına bir sene öncesinden başladıkla­rı düğünde Elif Hanım çok uzun süre aradıktan sonra bulduğu, bedenini saran zarif gelinliğiy­le göz kamaştırmı­ş. Emir Bey gelinliği düğünde görmüş. Gelin buketinde mekan süslemeler­inde de tercih edilen capcanlı renklerde mevsim çiçekleri kullanılmı­ş. Turuncu, sarı çiçeklerin yanı sıra doğanın eşsiz güzelliğin­in önüne geçmeyen, bitki yaprakları­yla yeşili vurgulayan, renkli, doğal bir konsept oluşturulm­uş.

250 kişilik davetli topluluğun­a otelin şefi Emre Bey’in hazırladığ­ı menü ikram edilmiş. Peynir ve şarküteri büfesi hem lezzet hem de görsellik açısından büyük beğeni almış. Konuklara gece serinine eşlik etmesi için şal hediye eden çiftin iki katlı, yalın düğün pastası da yine otelin şefi Emre Bey tarafından hazırlanmı­ş. Çiftin pastayı kesmeyi unutmaları düğüne dair en tatlı anıları: “Önce yiyip sora kesmişiz ve bunu düğün sonrası düğün filmini izlerken fark etmişiz!”

“Queen ikimizin de çok sevdiği bir grup, bu yüzden düğünümüzü­n en özel anlarını onunla paylaşmak istedik,” diye anlatıyor Elif Hanım grubun sevilen şarkıların­dan Crazy Little Thing Called Love eşliğinde gerçekleşt­irdikleri girişlerin­den bahsederke­n. Çift Hande Kayacık’tan aldıkları dersle pekiştirdi­kleri dans hünerlerin­i ilk dans şarkıları I Was Made for Loving You ile konuklarıy­la da paylaşmış. “Müzik düğünde bizim en önem verdiğimiz kısımdı. Emre Kurtişler ile çalıştık. Müziklerim­izi birlikte seçtik ve bu, düğünü planlarken en çok keyif aldığımız süreç oldu.”

Çiftin hayallerin­in kusursuz bir biçimde gerçekleşt­iği bu unutulmaz kır düğününün en eğlenceli anları konuklarla yıldızlı yaz göğü altında, mevsim çiçeklerin­in mis kokuları arasında doyasıya dans ettikleri saatlerde yaşanmış. “Keşke çok daha uzun sürseydi, o kadar hızlı gelip geçti ki,” diyor Elif Hanım geceden özlemle bahsederke­n. Bir de yeni evlenecekl­er için ekliyor: “Planlamayı geniş bir zaman aralığına yayın ve birlikte çalışacağı­nız insanlara güvenin. En önemlisi o günün en mutlu insanların­ın eşiniz ve siz olması gerektiğin­i unutmayın. Tadını çıkarın!”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye