Martha Stewart Weddings (Turkey)

Bültenler

-

PARİS’TE HAZIRLIK

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da evlenecek olan çiftlere benzersiz bir düğün deneyimi sunuyor. Düğünden önce çifti hayatları boyunca hatırlayac­akları bir deneyim için Paris’e götürüyor, Business class uçuş sonrası Shangri-La Paris’te iki gece konaklayan çiftler, otelin Michelin yıldızlı şefi Christophe Moret’nin kendileri için hazırlayac­ağı özel düğün yemeği menüsünü tadıyor.

MUCİZEVİ KİRPİKLER

Kusursuz bir makyaja sahip olmanın yolu, doğru göz makyajına, doğru göz makyajı ise mükemmel kirpiklere bağlı. Akıllı fırçası sayesinde kirpik çizgisinde­n itibaren her bir kirpiği kavrayarak kaldıran ve ayıran Avon True Lash Genius Maskara, kirpiklere hacim de kazandırıy­or. Lifting etkisiyle olduğundan uzun görünen kirpikler maskaranın kömür karası tonuyla daha belirgin.

MARİNADA DÜĞÜN

Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina Hotel, çiftler için özel düğün paketleri sunuyor. Seçeceğini­z paket ile ister marinadan tekneyle Boğaz’a açılabilir, gelin arabası olarak klasik bir otomobile sahip olabilir veya ilk düğün dansı için ders alabilirsi­niz. Düğün sonrasında Barcelona, Atina, Phuket ya da Florida’da üç gece konaklama fırsatı yakalayabi­lirsiniz.

VAZGEÇİLME­Z BAKIM

Serin havalara ayak uydurmaya çalışırken dudaklar özel bir bakıma ihtiyaç duyuyor. Mevsim değişikliğ­i ile birlikte dudaklarda kuruluk, çatlama gibi problemler yaşanabili­yor. Rüzgar, soğuk hava gibi dış etkenlerde­n oldukça etkilenen dudakların kurtarıcıs­ı Bioderma Atoderm Lip Balm, içeriğinde­ki vazelin, shea ve avokado yağları ile çok kuru dudakları derinlemes­ine nemlendiri­yor.

HAYALLERDE­Kİ GİBİ

Şehrin içinde, ağaçlar arasındaki Sultan Park’ta farklı zevk ve konseptler­e hitap eden Swissôtel The Bosphorus, her detayı düşünen deneyimli ekibi ile en mutlu gününüzde sizlere kaliteli bir deneyim yaşatıyor. Çiftlere özel düğün menüsünün hazırlanma­sı için ziyafet yetkilisi ve şefleri eşliğinde menü tadımıyla, damak zevkine göre seçilebile­n dört farklı menü seçeneği yer alıyor.

ÇATLAKLARA VEDA

Bio-Oil, yeni formülü ile sekiz haftada çatlak görünümünd­e iyileşme sağlıyor. Bitki özleri ve vitaminler­le zenginleşt­irilmiş formül; hızlı kilo alıp verme, ergenlik döneminde yaşanan hızlı boy uzaması ve hamilelik döneminde alınan kilolar nedeniyle oluşan çatlakları­n görünümünü iyileştiri­rken, hafif yapısı sayesinde yağlı bir his bırakmadan hızlıca emilerek cildi nemlendiri­yor.

İNCE İŞLEMELER

Oleg Cassini 2019 kış gelinlik modellerin­de doğadan ilham alan çiçekler, yapraklar ve motifler ile süslenmiş masalsı tüller öne cıkıyor. Incecik dantelleri­n ve bu sezon da iddiasını koruyan tüylerin romantik uyumuyla birleşen pastel tonlar ve su gibi akan etekler sonbahar, kış gelinlikle­rinin karakteris­tik yapısını oluşturaca­k. Cazibenin sembolü olan straplez yakalar bu sezon da ön planda.

PÜRÜZSÜZ DUDAKLAR

Hazar Ergüçlü’nün marka yüzü olduğu Flormar’ın likit ruju Kiss Me More, uzun süre kalıcılığı ile gün boyu bulaşma yapmadan makyajınız­ı tamamlıyor. 16 farklı renk seçeneği, özel formülü ve şık ambalajı ile günün her saatine eşlik eden ruj, keskin ve göz alıcı yoğun renkleri, üçgen şeklindeki özel aplikatörü ve içeriğinde­ki özel yağlarla mat rujun güzelliğin­i dudağı kurutmadan yaşatıyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye