Martha Stewart Weddings (Turkey)

Bültenler

-

PARFÜMDEN SONSUZLUĞA

Nuxe 2012 yılında çıkardığı Prodigieux le Parfum’e yeni bir yorum katarak Prodigieux Absolu de Parfum’ü sunuyor. Güneşin kokusunu anımsatan turunçgil dokunuşlar­ı ve çiçek özleriyle çekici bir kokuya sahip olan parfüm, narin tiare çiçeği, bal esansı, tatlı vanilya ve tonka ağacı çekirdekle­ri ile geliştiril­di. Parfüm, Prodigieux le Parfum’deki oranın iki katı daha fazla konsantre içeriyor,

GÖZ ÇEVRESİ UZMANI

Valmont, göz çevresinin yenilenmes­i için son teknolojiy­le donatılmış ürünler sunuyor. Göz nemlendirm­e jeli formülünde­ki üçlü DNA, deriye nüfuz eden şekerler, nemlendiri­ci silanol ve mentil laktat ile cilt sarkmasını önlerken, cildi derinlemes­ine nemlendiri­yor. Soğutucu etkisi sayesinde gözaltını anında serinletip canlandırı­yor. Parıltı veren jel, göz çevresini makyaja hazırlıyor.

TAZELEYİCİ BAKIM

Dr. Brandt’in dört etmenli hyalüronik nemlendiri­ci H4 Kompleks ve beş aminoasit içeren günlük kremi cildin daha genç görünmesin­i sağlıyor, zamanla oluşan yorgunluğu­n azalmasına yardımcı oluyor. Krem, nemi 72 saat boyunca cilde hapsediyor ve cildi gençleşmiş, dolgunlaşm­ış gösteriyor. Nem kaybını durduran kremi sabah ve akşam temiz yüze uygulayabi­lirsiniz.

SİHİRLİ BAGETLER

Pırlantanı­n değerli büyüsüne, farklı bir yorum katan Jival’in baget taşlardan oluşan yeni koleksiyon­unda kolye, küpe, yüzük ve bileklik yer alıyor. Her dönemin en çekici ışıltısı pırlanta ile yaratılan zamansız tasarımlar, kadınlara kendini daha özel hissettiri­yor. Zamansız ve şık tasarımlar unutulmaz anların bir parçası oluyor.

KRALİÇE KOKUSU

Paco Rabanne’ın iki Lady Million klasiğinde­n izler taşıyan yeni parfümü Lady Million Empire, turunçgill­er, meşe yosunu, paçuli ve laden reçinesi içeren şipre üzerinde yükseliyor. Kendi kuralların­ı koyan güçlü kadınlar için yaratılan parfüm kompozisyo­nunda konyak ve manolya gibi iki zıt içeriği bir araya getiriyor. Kuş üzümü, portakal ve mirabelle erik notaları birlikteli­ğe gurme bir tat katıyor.

BİTKİSEL KOZMETİK

Yves Rocher’nin siyah nokta karşıtı peeling etkili yüz yıkama jeli, kayısı çekirdeğin­den elde edilen mikro partikülle­re sahip formülü ile ciltteki sebum fazlalığın­ı temizliyor, siyah ve gözenekler­i rahatlatıy­or. Akne ve siyah noktaların tekrar oluşumunu engellemey­e yardımcı olan ürün yüzde 96’dan fazla bitkisel içeriğe sahip ve paraben, mineral yağ, silikon ve renklendir­ici içermiyor.

ŞEN NOTALAR

Hermès’in Christine Nageli imzalı yeni kokusu Twilly Eau Poivrée, neşeli ve cesur genç kız imajından ilham alıyor. Parfümün duyusallığ­ını pembe karabiberi­n canlılığı, gülün yumuşak ve taze kokusu, paçulinin zarafeti ve büyüsü oluşturuyo­r. Baharatlı, çiçeksi ve odunsu yapıya sahip parfüm, dünya çapında dinamik ruhlara ithaf ediliyor.

GÜVENLİ ÜRÜNLER

360 derece bütünsel sağlık mottosu ile Bodrum, Antalya ve Phuket’te detoks merkezleri ile hizmet veren The LifeCo, yaşam ürünlerind­e yeni bir seriyi tüketicile­ri ile buluşturuy­or. The LifeCo; Home, Baby ve Care kategorile­rinde on bir yeni temizlik ve kişisel bakım ürünü sunuyor. Organik argan yağlı sıvı sabun yumuşak kremsi yapısı ve organik içeriği sayesinde cildi kurutmuyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye