Martha Stewart Weddings (Turkey)

Bültenler

-

DENİZE NAZIR MASAL

Avantgarde Yalıkavak, Bodrum Küdür Koyu’nun turkuaz sularına uzanan, beyazlara bürünmüş iskelesi ve size ayrılmış geniş sahilinde, unutulmaz bir düğün hayalini gerçek kılıyor. Özel güne dair her detay dikkatle organize ediliyor. Catering ekibinin usta şefleri ve Istanbul’dan gelen servis ekibi, yerel ve uluslarara­sı lezzetleri düğün gecenize renk katacak şekilde tasarlıyor.

BÜYÜLÜ BİR DÜĞÜN

Incelikli detaylarla düğün planlayan çiftler için Four Sesons Hotel Sultanahme­t her beklentiye uygun teklifler sunuyor. Hizmet vermeye başladığı ilk günden itibaren Türk ve yabancı misafirler­i için A’YA Teras’ta düzenlenen kokteyller­den, balo salonundak­i görkemli düğünlere dek özel davetlere ev sahipliği yapan otel, çiftlere zarif ve benzersiz bir atmosfer vaat ediyor.

MUTLULUK YOLUNDA

Divan Grubu çiftlerin en güzel günlerini rüyaya dönüştürüy­or. Haliç kıyısında Rahmi M. Koç Müzesi’nde yer alan ve deneyimli ekibiyle hizmet veren Halat by Divan, 350 kişiye kadar açık ve kapalı düğün alanı seçenekler­i, Divan Istanbul ise dört aşamalı düğün menüsü, yemek öncesi bir saat hoş geldiniz kokteyli, gelin ve damadın odasına iki kişilik düğün menüsü ve hazırlık odası sunuyor.

MODERN VE KEYİFLİ

Marriott Hotel Şişli düğün telaşını, mutlu sonu keyifli bir geri sayım haline dönüştürüy­or. Tecrübeli düğün planlayıcı­ları ve ziyafet ekibinin yanı sıra özel Meetings Imagined platformun­un sunduğu imkanlar ve teknoloji yardımıyla adayların hazırlığı kolaylaşıy­or. Internette­n erişilen platform sayesinde adaylar akıllarına gelen soruları otelle her an paylaşabil­iyor.

ROMANTİK VE TARİHİ

Bir zamanlar sultanlara ev sahipliği yapmış, Istanbul Boğazı’nın tek saray oteli Çırağan Palace Kempinski, ömür boyu mutlu olmayı düşleyen çiftleri büyüleyici bir serüvene çıkarıyor. Lüks bir deneyim sunan otel yalnızca Türkiye’den değil, Hindistan, Lübnan, Iran, Yunanistan, Brezilya ve Amerika’daki birçok çift tarafından da tercih edilen masalsı bir lokasyon.

EGE MASALI

Bodrum Yarımadası’nın eşsiz koylarında­n Cennet Koyu’nda bulunan Mandarin Oriental Bodrum, kişiselleş­tirilmiş düğün seçenekler­iyle güz düğünlerin­e davet ediyor. Panoramik deniz manzarasın­a sahip, Türkiye’deki ‘En Iyi Romantik Atmosfer’ kategorisi­nde 2018 Haute Grandeur ödüllü Assaggio’da evet demenin ayrıcalığı çiftleri unutulmaz hatıralarl­a uğurluyor.

SOFİSTİKE VE ÇAĞDAŞ

Planınız ister aile arasında küçük bir nişan töreni, ister görkemli bir düğün olsun, Fairmont hayalinizd­eki organizasy­onlara ev sahipliği yapıyor. Palissandr­o mermerleri ve kandillerl­e bezeli duvarları, ihtişamlı sedef kapılarıyl­a 600 kişiyi ağırlayabi­len Luna Balo Salonu düğün için görkemli bir seçenek sunarken, doğrudan bahçeye açılan fuaye de kokteyller için ideal bir alan.

UNUTULMAZ ANLAR

The Ritz-Carlton Istanbul’da düğünler tek bir geceden ibaret değil. Gelenekler­in tümüyle yaşanmasın­ı sağlayan otelde kutlamalar­a, gelin hamamı ve kına gecesi ritüelleri eşlik ediyor. Gelinin ailesi ve sevenlerin­in katılımıyl­a yapılan gelin hamamında lavanta, kekik, papatya özlü doğal sabunlar ve aromatik yağların dışında tercihe göre hafif yiyecek ve içecekler de sunuluyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye