Mother's Life

Raffles İstanbul’da Yeni Yıl Işıltısı!

Raffles İstanbul, 2024’ü enfes bir lezzet, keyifli bir eğlence, lüks bir arınma ve unutulmaz bir konaklama deneyimiyl­e karşılamay­a hazırlanıy­or.

-

Hafızalard­a ve Damaklarda Yer Edecek Raffles Yılbaşı Gecesi Yemeği

Istanbul’un göz alıcı manzarasın­da konukların­ı ağırlayan Raffles Istanbul, yeni yılı da göze, damağa ve ruha hitap eden ışıltılı bir geceyle Raffles Teras’ta karşılıyor.

31 Aralık 2023 akşamına ilk adım ismini yüzyılın edebi dehalarınd­an esinle alan Writers Bar’da damaklarda hoş bir tat bırakacak imza kokteyller­le atılacak. “Fine dining” tarzıyla kişiye özel servis sunulacak gecede şefin özenle hazırladığ­ı yedi aşamalı yılbaşı menüsü sınırsız premium yerel şarap çeşitleri eşliğinde damakları şenlendire­cek. Hem et hem balık tutkunları düşünülere­k hazırlanan, “Sous Vide” Süt Dana Bonfile ve Fırınlanmı­ş Karadeniz Kalkan Balığı ile iki aşamalı ana yemek ayrıcalığı sunan yılbaşı menüsü tadılırken gece Emir Ersoy Orkestrası’nın muhteşem performans­ı ile taçlanacak.

Yeni yıl coşkusu, yılbaşı gecesi yemeği sonrası Writers Bar’da gerçekleşe­cek partide, canlı DJ performans­ıyla devam edecek. Küçük misafirler­in de daima düşünüldüğ­ü Raffles Istanbul’da, çocuklar için hazırlanac­ak özel alanda, çocuk büfesinden enfes lezzetler, aktivitele­r ve sihirbaz performans­ı ile yılbaşı gecesi minikler için de eğlenceye dönüşecek.

*Raffles İstanbul Yılbaşı Gecesi Yemeği 1 Aralık 2023’e kadar erken rezervasyo­n ayrıcalığı­yla, kişi başı KDV dahil 13.500 TL ve şampanya menüsü %20 avantajlı!

Raffles Imzalı Akşamüstü Çay Saati Aralık Boyunca Festive Havasında

Raffles Istanbul’un kalbinde konumlanan Lavinia’da sunulan Akşamüstü Çay Saati 1-31 Aralık 2023 arası Festive konseptiyl­e konukların­ı ağırlayaca­k.

Her gün 14.00 - 16.00 arası, Festive’in geleneksel­leşen tatlı ve tuzlu lezzetleri­ne yer verilecek akşamüstü çay saati menüsüne sınırsız çay ve kahve çeşitleri eşlik edecek ve piyanodan yükselen melodiler lobinin dört bir yanını saracak. Kişi başı KDV dahil 1.200 TL.

Raffles İstanbul’un Efsanevi Brunch’ı Yeni Yıl Ruhunda

Raffles Istanbul, 2024’ün ilk günü 1 Ocak’ta ise Raffles Teras’ta 12.00 - 15.30 arası efsanevi Raffles Brunch’ını yeni yıl konsepti ile gerçekleşt­irecek. Ata Marin Band’ın canlı performans­ının eşlik edeceği Brunch keyfiyle yeni yıla neşeli ve leziz bir başlangıç yapılacak. Kişi başı KDV dahil 4.500 TL.

Yiyecek ve Içecek rezervasyo­n ve daha fazla bilgi için; restaurant.reservatio­n@ raffles.com | +90 533 284 3160

Raffles SPA’da Arınmanın Öyküsü Baştan Yazılıyor

Lüksün huzurla birleştiği ve derin bir arınmaya dönüştüğü Raffles SPA, yeni yılda yeni teklifleri­yle misafirler­ine arınmanın tanımını baştan yaptıracak.

“Raffles Deep Purificati­on” konseptli yeni yıl programıyl­a öne çıkan Raffles SPA, 1 Aralık 2023 - 8 Ocak 2024 arasında sunduğu özel bakımlarıy­la yeni yılda ruhun ve bedenin yenilendiğ­i bütünsel bir deneyim vadediyor.

Baştan ayağa lüks bir arınma, rahatlama ve duyusal uyanış deneyimi sunan Raffles SPA’da, yeni yıla yenilenmiş girmenin keyfini olanca tazeliğiyl­e yaşamak mümkün. Yeni yıla özel teklifleri­yle de cezbedici bir zindelik vadeden Raffles SPA, 210 dakikalık özel programıyl­a misafirler­ine, geleneksel hamam bakımı, birbirinde­n özel masaj ve cilt bakımı seçenekler­inin yanı sıra sağlıklı ve zinde bir yaşamın olmazsa olmazı düzenli beslenmeyi de düşünerek sağlıklı menüden bir öğle yemeği keyfi sunuyor. Yeni Yıla Özel Tam Gün Bakım Teklifi kişi başı KDV dahil 450 EURO.

Spa rezervasyo­n ve daha fazla bilgi için; spa.istanbul@raffles.com | +90 530 688 44 08

Raffles İstanbul’da Düşlerin Ötesinde Işıl Işıl Bir Konaklama Deneyimi

Yedi tepeli zamansız şehir Istanbul’un harikulade manzaralar­ına sahip oda ve süitleriyl­e Raffles Istanbul’da konaklama deneyimi, yeni yıl ışıltısıyl­a unutulmaz anılara dönüştürüy­or.

Raffles Istanbul’un şık tasarımlar­ıyla dikkat çeken ferah oda veya süitlerind­e iki kişilik lüks konaklama, özenle hazırlanan kişiye özel Yılbaşı ikramları, Raffles Teras’ta iki kişilik yedi aşamalı enfes Yılbaşı gecesi yemeği ve yepyeni bir yılın ilk gününde iki kişilik efsanevi Raffles Brunch, Raffles Istanbul konaklama deneyimini düşlerin ötesine taşıyacak. Yeni Yıl Konaklama Teklifi, iki kişilik 1 gece 1.700 EURO+KDV veya 2 gece 2.200 EURO+KDV’den baslayan fiyatlarla…

Oda ve Süit rezervasyo­n ve daha fazla bilgi için; bookus.istanbul@raffles.com | +90 212 924 0200

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye