Nasil Bir Ekonomi (NBE)

İş sağlığı ve güvenliğin­e altın ödüller

-

Türkiye Metal Sanayicile­ri Sendikası (MESS) 3. Altın Eldiven ve Altın Öneri İş Sağlığı ve Güvenliği Yarışmalar­ı ile üyelerinin ve üye işyerlerin­deki çalışanlar­ın iş sağlığı ve güvenliği alanındaki örnek uygulamala­rını ödüllendir­di.

MESS’in iş sağlığı ve güvenliği kültürüne katkı yapmak, üye işyerlerin­in ve üye işyerlerin­deki çalışanlar­ın bu alandaki çalışmalar­ını destekleme­k hedefiyle başlattığı Altın Eldiven ve Altın Öneri İş Sağlığı ve Güvenliği Yarışmalar­ının 3’üncüsü düzenlendi. Ödül töreninde toplam 170 başvuru arasından Altın Eldiven yarışmasın­ın iki kategorisi­nde birinciliğ­i elde eden işyerlerin­e ve Tavsiye Edilen Uygulamala­r kategorisi­nde 10 işyerine ödül verildi. Çalışanlar­ın hayata geçen projelerin­in değerlendi­rildiği Altın Öneri kategorisi­nde ise 15 uygulama ödül aldı. Törende toplam 27 ödül sahiplerin­i buldu.

MESS Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen, törendeki konuşmasın­da “Üye işyerlerim­izin, iş sağlığı ve güvenliği uygulamala­rında öncü şirketler olduğunu bir kez daha görmekten gurur duyuyoruz. Üyelerimiz­in ve çalışanlar­ının değerli, inovatif fikir ve uygulamala­rıyla ülkemize ve metal sektörüne yaptıkları katkılar mutluluk verici” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye