Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Dijital Planet, ürünlerini 30 ülkeye ihraç edecek

- İSTANBUL- DÜNYA

E-dönüşüm konusunda şirketlere hizmet veren Digital Planet, yeni teknolojil­erle iş dünyasına inovatif çözümler üretmeye devam ediyor. Şirket, genç mühendisle­rle geliştirdi­ği çözümlerin­i 2018 yılında 30 farklı ülkeye ihraç etmek üzere çalışmalar­ını sürdürüyor. Dijitalleş­me süreçlerin­de her şirketin bir stratejisi ve zaman planı olması gerektiğin­e dikkat çeken Digital Planet Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Vural, “Dünyanın neresinde faaliyette olursa olsun dijital dönüşüme adım atmayan şirketler rekabette gün geçtikçe daha fazla zorlanacak” dedi.

e-Fatura konusunda dikkat edilmesi gereken en önemli hususun, doğru çözümlerin doğru altyapı ile verilmesi gerektiği olduğunu belirten Vural, şunları anlattı: “Digital Planet olarak biz ayda 6 bin 500’e yakın kuruma hizmet veriyoruz. Şu anda Türkiye’deki kurumsal faturalaşm­anın yüzde 40’ı, bireysel faturada da yüzde 80’i Digital Planet’in sunduğu çözümler üzerinden gerçekleşi­yor. Her ay 6 milyonun üzerinde kurumsal e-Fatura işlemi yapıyoruz.”

Digital Planet CEO’su Şerif Beykoz ise, dijitalleş­me gündemi kapsamında sektöre yön vermeye devam edecekleri­ne dikkat çekerek, “e-Dönüşümde şirketin mevcut konumunu koruyup müşteri ve fatura adetlerimi­zi daha da artırarak birkaç yıl içerisinde 20 bin kurumsal müşteriye ulaşmayı hedefliyor­uz” diye konuştu.

 ??  ?? Adnan Vural Şerif Beykoz
Adnan Vural Şerif Beykoz

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye