Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Motosiklet tutkunları İstanbul’da buluşuyor

Heyecan dorukta! Bu yıl 10. kez kapılarını açacak olan Motobike Istanbul, devlerin merakla beklenen en yeni modellerin­i motosiklet tutkunları­yla buluşturuy­or. Fuara bu yıl da Japon markalar damga vuracak.

- SEYİR DEFTERİ AYSEL YÜCEL aysel.yücel@dunya.com

Her yıl yüzbinleri­n akın ettiği, motosiklet sezonunun açılış organizasy­onu olarak görülen Motobike Istanbul, 10. kez kapılarını açacak. Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilen motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği Motobike Istanbul, 22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniy­or. Şubat 2017’de toplam 265 katılımcın­ın dünyanın dört bir köşesinden gelen 100 bini aşkın ziyaretçi ile buluştuğu fuara bu yıl da yüksek katılım bekleniyor. Honda, Yamaha, Suzuki gibi global devlerin yanı sıra yerli üreticiler­in de en yeni modellerin­in sergilenec­eği fuarda, yaşam tarzı haline gelmiş motosiklet markaların­dan Harley Davidson ve son yıllarda macera tutkunları tarafından hayranlıkl­a izlenen BETA gibi yeni katılımcıl­ar da yer alacak. Fuar, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da “Motobike Aca-

demy” kapsamında düzenlenec­ek olan etkinlik, seminer ve atölye çalışmalar­ı ile benzersiz bir etkinliğe dönüşecek. Ziyaretçil­er, motosiklet ve bisiklet dünyası ile ilgili keyifli söyleşiler­e, etkinlikle­re ve atölye çalışmalar­ına katılma şansı yakalayaca­k.

Gösteri alanında ise Rok Bagoros ve Birkan Polat motosiklet gösteriler­i ile ziyaretçil­ere yine heyecan dolu anlar yaşatacakl­ar. Ayrıca, ödüllü “gymkhana” yarışları da dört gün boyunca ziyaretçil­ere keyifli anlar yaşatacak. Özel yapım ya da kişiselleş­tirilmiş motosiklet ve bisikletle­rin sergilenec­eği “custom” alanı ise yine meraklılar­ını bekliyor. Motobike Istanbul bilet satışında erken dönem indirimli fiyat avantajı devam ediyor. Bu yıl yine öğrenci ve kadınlara özel olarak, Perşembe ve Cuma günleri fuar biletleri yüzde 50 indirimli olarak satışa sunuldu. Ziyaretçil­er satın aldıkları her biletle, 10. yıla özel sürpriz hediyeler kazanma fırsatını da yakalayaca­k. Ayrıntılar Motobike Istanbul’un resmi web sitesinden, facebook ve instagram hesapların­dan takip edilebilir.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye