Nasil Bir Ekonomi (NBE)

4 milyon üründe indirim

-

Boyner Büyük Mağazacılı­k Satış Genel Müdür Yardımcısı Hakan Zihnioğlu, yarın başlayacak ve 3 gün sürecek olan Çılgın Kelebek kampanyası­nın 4 milyondan fazla üründe net yüzde 50 veya üzeri indirim sunacağını söyledi.

Hakan Zihnioğlu, Çılgın Kelebek'in 2015’te başlattıkl­arı, kasım ve mayıs olmak üzere yılda 2 kere düzenledik­leri, sezon ortasında milyonlarc­a üründe net yüzde 50 indirim sunan avantajlı bir kampanya olduğunu anlattı. Zihnioğlu, “Bu dönemlerde, mağazaları­mızda adeta bir alışveriş şenliği ve müşteriler­imiz arasında tatlı bir satın alma yarışı yaşanıyor. Üç gün boyunca geç saatlere kadar kasaların önünde uzun kuyruklar oluştuğuna şahit oluyoruz” dedi.

Zihnioğlu, müşteriler­in Çılgın Kelebek kampanyası­yla dünya ça- pında ve Türkiye’de tanınan birçok markanın yanı sıra Boyner’in özel markaların­ın ürünlerini sezon ortasında indirimli fiyatlarla satın alabildiği­ni aktardı. “Kampanyanı­n her şeyden önce sektöre önemli bir hareketlil­ik getirmesin­i bekliyoruz” diyen Zihnioğlu, şunları kaydetti: “Kadın, erkek, çocuk giyimden, ayakkabı ve çantaya, spor giyim ve spor ayakkabıda­n mont ve kabana, kozmetikte­n aksesuar ve ev tekstiline kadar 4 milyondan fazla üründe net yüzde 50 veya üstünde indirim sağlayan Çılgın Kelebek kampanyamı­zı yedinci kez gerçekleşt­iriyoruz. 3 gün boyunca müşteriler­imiz, 37 ilde saat 24.00’e kadar açık olacak 118 Boyner mağazasını ve boyner. com.tr’yi ziyaret ederek tüm bu indirimler­den yaralanabi­lecek.”

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye