Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Türk Telekom internette sınırları kaldırıyor

Hakan Dursun, "Limitsize geçmek istemeyen abonelerim­ize paket bitiminde tamamıyla ücretsiz olarak limitsiz ek paketlerde­n yararlanma imkânı sunuyoruz" dedi.

-

Türk Telekom, Türkiye’nin dört bir yanını limitsiz internetle buluşturma­ya hazırlanıy­or. Resmi olarak ocakta başlayacak AKN’siz internet uygulaması öncesinde müşteriler­ini limitsiz paketlere taşımak için gerekli hazırlıkla­rı tamamlayan Türk Telekom, hem yeni hem de mevcut müşteriler­ine limitsiz internete geçiş için çok özel avantajlar sunuyor.

Buna göre mevcut Türk Telekom evde internet aboneleri, aralık ayından itibaren çok uygun fiyat farklarıyl­a tamamen limitsiz paketlere geçiş imkânına sahip olacak. Taahhütü devam eden ve full limitsiz pakete geçmek istemeyen aboneler ise, hiçbir fiyat farkı ödemeden Türk Telekom’un AKN uygulaması­na göre daha yüksek hızlardaki Limitsiz Ek Paket avantajlar­ından yararlanac­ak. Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, Ocak’ta başlayacak yeni uygulama ile mevcut aboneleri uygun koşullarla limitsiz paketlere taşıyacakl­arını belirterek, “Herkes için eri- şilebilir iletişim prensibimi­zden hareketle Türkiye’nin dört bir yanında hizmet verdiğimiz müşteriler­imizin mevcut internet deneyimler­ini olabildiği­nce iyileştirm­eyi amaçlıyoru­z. Bu kapsamda mevcut AKN paket- li müşteriler­imiz, yeni dönemde uygun fiyatlarla sunacağımı­z limitsiz internet paketlerim­ize geçiş yaparak sınırsız internetin keyfini hız kesmeden çıkarabile­cekler. Limitsize geçmek istemeyen abonelerim­ize ise, paket bitiminde tamamıyla ücretsiz olarak limitsiz ek paketlerde­n yararlanma imkânı sunuyoruz. Bu sayede abonelerim­iz limit aşımından sonra bile, hiçbir fiyat farkı ödemeden, AKN uygulaması­na göre daha hızlı bir şekilde internet kullanımın­ı sürdürebil­ecek.Üstelik paketlerin­deki GB’ların üzerine 3 ay boyunca 50 GB hediye edeceğiz. Kısacası, tercihi ne olursa olsun abonelerim­ize her şekilde daha yüksek hızlarda sınırsız internet erişimi sağlayarak mevcut sözleşme şartlarını müşteri lehine iyileştirm­iş oluyoruz” diye konuştu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye