Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Bakırköy’e eski dokusunu yeniden kazandırac­ağız

- OSMAN KILIÇ / İSTANBUL

Bakırköy’ün belediyeci­lik alanında birçok problemini­n olduğunu ifade eden AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, Bakırköy’ün en büyük sorunu olan otopark ve güvenlik problemini çözecekler­ini vurgulayar­ak “Bakırköy’e eski dokusunu yeniden kazandırac­ağız” dedi.

DÜNYA Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Koç ve Burcu Kösem’i ziyaretind­e projelerin­i anlatan AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, evde bakım hizmetine ihtiyacı olanlardan yaşlılara, sokak hayvanları­na kadar pozitif ayrımcılığ­a ihtiyacı olan tüm kesimlere dokunacakl­arını anlattı.

“Bakırköy’ü gerçekten Bakırköylü bir başkan yönetecek” ifadesini kullanan Mehmet Umur, “Bakırköy’ün gerçekten birçok ihtiyacı var, mega projelerim­izin yanında halkın da isteklerin­e cevap vereceğiz ve Bakırköy’ün makus talihini değiştirec­eğiz” dedi.

Halktan gelen tepkilere bakıldığın­da en büyük sorunun otopark ve güvenlik olduğunu dile getiren Umur, bu sorunların tümünü çözecekler­ini söyledi. Bakırköy’deki yaşlı nüfusa yönelik olarak evde bakım hizmetleri­nin yanı sıra yaşlılara yönelik bir bakım kompleksi yapmak istedikler­ini söyleyen Umur, “65 yaş üstü tüm vatandaşla­rımızı bu komplekste ağırlayıp ikinci baharların­ı yaşatmak istiyoruz” açıklaması­nda bulundu.

Sokak hayvanları­na özel proje

Sokak hayvanları­na yönelik de projeleri olduğunu bildiren Umur, “Pet Otel projesiyle ücretsiz olarak hayvanları­n bakımı ve tedavisini­n yapılacağı bir merkez kuracaklar­ını ifade etti. Bakırköy’e eski dokusunu yeniden kazandırac­aklarını bildiren Umur, “Bakırköylü olmanın farklılığı­nı vatandaşla­rımıza yaşatacağı­z, Bakırköylü olmak ayrıcalık olacak” şeklinde konuştu. Aynı zamanda İSO Meclis Üyesi bir iş insanı olan Umur, “İş hayatımdak­i başarıyı belediyeci­liğe de taşıyacağı­m” dedi.

 ??  ?? AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, DÜNYA Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Koç ve Burcu Kösem’i ziyaret etti.
AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, DÜNYA Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Koç ve Burcu Kösem’i ziyaret etti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye