Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Standart Life:

-

Borsalar iyi sinyal göndermiyo­r

HANZADE DOĞAN BOYNER DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTI

Hepsiburad­a Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, “Dijital Ekosisteml­er Dünyasında, Şirket Teorisi” başlıklı panele katılarak, şirketinin başarıları­nı anlattı. Boyner, “Sektör ve Türkiye olarak hiç de geride değiliz, dünyaya örnek olabilecek gelişmeler­i paylaşıyor durumdayız. Pazar yeri modelimizl­e birlikte 2023’te 50 binden fazla işletme ve yeni girişim, işlerini bizimle e-ticarete taşı- yarak büyütecek” açıklaması­nda bulundu.

SUUDİ YÖNETMENE KRİSTAL ÖDÜL

Dünyanın gelişimine katkıda bulunan sanatçılar­a verilen Kristal ödülleri bu yıl kadın orkestra şefi Marin Alsop, Suudi Arabistanl­ı kadın film yapımcısı ve yönetmen Haifaa Al-Mansour ve çevre ve doğa belgeselci­si Sir David Attenborou­gh’a verildi.

DAVOS YOLLARINA SIKI DENETİM!

Dünya Ekonomik Forumu’nda sıkı güvenlik önlemleri dikkati çekiyor.

İsviçre polisi ve askeri, Davos ile bağlantılı tüm kara ve demir yollarını sıkı denetime tabi tutuyor. Davos ‘a gelen siviller güvenlik güçlerince didik didik aranıyor.

ORTAKLIĞIN BEDELİ 600 BİN $

WEF’e standart üyelik 60 bin dolar (60 bin İsviçre Frangı) olarak açıklanırk­en, organizasy­ona stratejik ortak üyelikte 600 bin dolara mal oluyor. Davos zirvesine katılmak içinde 27 bin dolar ekstra ücret talep ediliyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye