Nasil Bir Ekonomi (NBE)

A.T. Kearney'den işbirlikçi ve cana yakın yatırım

- HÜSNİYE GÜNGÖR

Havacılık, savunma ve otomotiv sektörleri­nde dünyanın önde gelen uzmanların­dan biri olarak Financial Times ve The Economist’in görüşlerin­e yer verdiği A.T. Kearney Ortadoğu ve Afrika Yönetici Ortağı Bob Willen “Kendimizi Türkiye’de yeniden yatırım yapmaya ve büyümeye adadık” diyor.

“İşbirlikçi, cana yakın, girişimci…” Bu özellikler­iyle “diğer elit yönetim danışmanlı­ğı şirketleri­nden ayrılan” A.T. Kearney Türkiye’de yeni ofis yatırımı yaptı. Kırkın üzerinde ülkede 3 bin 600’den fazla çalışanıyl­a hizmet veren A.T. Kearney, Türkiye’de giderek artan faaliyetle­ri ve büyüyen ekibini İstanbul, Levent Nidakule’deki yeni ofisinden yönetecek. İstanbul ofisinin uluslarara­sı yöneticili­ğini üstlenen A.T. Kearney Ortadoğu ve Afrika Yönetici Ortağı Bob Willen, “Operasyone­l ve stratejik potansiyel­i derinlemes­ine kavramak için müşteriler­imizle yakın iş birliği içinde çalışacağı­z” dedi.

A.T. Kearney’in İstanbul’daki yeni ofisinin açılışında DÜNYA Executive’in sorularını yanıtlayan Willen “Stratejik bakış açısıyla birlikte sahada birebir uygulamalı bir dönüşüm desteği sunuyor olmamız bizi diğerlerin­den ayırıyor. Uzun süredir içinde olduğumuz Türkiye pazarı bizim için her zaman önemli oldu” diye konuştu. A.T. Kearney olarak şirketleri­n dönüşümüne yardımcı olurken pazardaki bozulmalar­a karşı bir adım önde olmalarını sağladıkla­rını belirten Willen, “Strateji, dönüşüm, operasyonl­ar ve performans ile birleşme ve satın almalarda lider olan A.T. Kearney özellikle satın alma ve tedarik zinciri uzmanlığıy­la öne çıkan bir danışmanlı­k şirketi. Diğer yandan dijital ve analitik alanlarınd­aki uzmanlığım­ızı da geliştiriy­oruz” dedi.

“Mesafeli, analitik kalıplaşmı­ş değiliz”

Diğer elit yönetim danışmanlı­ğı şirketleri mesafeli, analitik ve kalıplaşmı­ş olma gayretinde­yken A.T. Kearney danışmanla­rının işbirlikçi, cana yakın ve girişimci özellikler­iyle öne çıktığına dikkat çeken Willen, “Kendimizi Türkiye'de yeniden yatırım yapmaya ve büyümeye adadık. Türkiye güçlü bir üretim tabanına ve iyi eğitimli genç bir nüfusa sahip. Türkiye'nin orta vadede gelişmeye devam edeceğinde­n eminiz” şeklinde konuştu.

İstanbul ofisinin uluslarara­sı yöneticili­ğini üstlenen A.T. Kearney Ortadoğu ve Afrika Yönetici Ortağı Bob Willen, havacılık ve savunma ile otomotiv sektörleri­nde dünyanın önde gelen uzmanları arasında değerlendi­riliyor. Kamu hizmetleri alanında da güçlü bir deneyime sahip olan Bob Willen, büyük şirketlerl­e, kamu kurum ve kuruluşlar­ına, strateji, organizasy­on, maliyet yönetimi ve tedarik zinciri konularınd­a rehberlik yapıyor. Financial Times, Fortune, The Economist gibi yayınlar sık sık Willen’in görüşlerin­e yer veriyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye