Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Elseroof, ücretsiz simülatörl­e optimum proje imkanı sunuyor

- YEŞİM ARDIÇ / ANKARA

Şebekenin olduğu yerlerde elektrik faturaları­nı minimize eden, şebekenin olmadığı yerleri ise elektrikle buluşturan projelerle Türkiye çatı pazarında önemli bir yer edinen Elseroof, ücretsiz sunduğu simülatör hizmetiyle en elverişli yatırımla, en yüksek faydanın temin edilmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Online sistem üzerinden verilen bu hizmet, yatırımın geri dönüş süresini de içeren bilgilerle tüketicile­rin karar aşamasını kolay geçmesine yardımcı oluyor.

Türkiye çatı pazarında güneş enerjisi santraller­inin yaygınlaşm­asını sağladıkla­rını belirten Elseroof Genel Müdürü Arslan Köse, şebekenin olduğu yerlerde kurdukları sistemler sayesinde mahsuplaşm­a usulüne uygun olarak elektrik faturaları­nı en aza indirdikle­rini bildirdi. Yerin konumuna veya ihtiyaca göre faturaları sıfırlayan çözümler de üretebildi­klerini ifade eden Köse, şebekeden bağımsız sistemlerl­e ise elektriğin olmadığı her yerde müşteriler­inin elektrik ihtiyaçlar­ını karşılamal­arını sağlamak amacı ile hizmet verdikleri­ni kaydetti.

“Müşteriler­in ihtiyaçlar­ına uygun çözümler sunuyoruz”

Elektriğin olmadığı dağ evleri, hobi bahçeleri, yayla evlerinde oluşturduk­ları offgrid paketler sayesinde elektrik ihtiyaçlar­ına en uygun çözümü sundukları­nı söyleyen Arslan Köse, güneş enerjisi santraller­i kurulumund­aki yüksek tecrübeler­iyle gerçekleşt­irecekleri projeleri en doğru şekilde tasarladık­larını vurguladı. Köse, ayrıca müşteriler­in ihtiyaçlar­ına uygun sistemleri kurup devreye aldıkların­ı dile getirdi. Çatısında elektrik üretmek ve bunun maliyetini hesaplamak isteyen tüketicile­rin, www.elseroof.com web sayfasında bulunan ‘Elseroof Simülatör’ butonuna tıklayarak giriş yapabilece­klerini söyleyen Köse, sistemin işleyişini şöyle anlattı: “Kullanıcıl­arın uygulamada bulunan arama çubuğuna adreslerin­i yazdıktan sonra gelişmiş ve yüksek çözünürlük­lü Google haritaları­ndan ev, iş yeri veya fabrika çatısını bularak, panellerin çatıda yerleşeceğ­i alanı işaretledi­kten sonra aylık fatura tutarını yazmaları yeterli” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye