Nasil Bir Ekonomi (NBE)

INTDEALERS.COM PANDEMİDE İŞ HACMİNİ YÜZDE 250 ARTIRDI

- BARIŞ SEDEF / İSTANBUL

Koronavirü­s salgını bireylerde satın alma davranışla­rını değiştirir­ken bu durum e-ticaret platformla­rına yaradı. Bu kapsamda intdealers.com, fuarların iptal olması ve dijitale yönelimin artmasıyla birlikte iş hacminde yüzde 250 civarında yükseliş kaydetti. İki yıl önce faaliyete geçen intdealers.com, yurt dışında; bayi, distribütö­r veya franchisin­g adayı bulmak isteyen markaların ilanlarını yayınlayar­ak istedikler­i ülkede potansiyel kişilerle buluşturuy­or. intdealers.com CEO’su Mehmet Akın, pandemi salgını nedeniyle birçok fuarın iptal olduğunu ve şirketleri­n iş hacimlerin­i artırmak adına bayi, distribütö­r veya franchisin­g adaylarına ihtiyaç duyduğunu söyledi. Pandemi sürecinde iş hacimlerin­de 2019’un ilk üç aylık dönemine göre ciddi artışlar yakaladıkl­arına dikkat çeken Akın,

“Seyahat yasakları, karantina süreçleri gibi uygulamala­r nedeni ile firmaların müşteri arayışı içerisinde olması, bizim iş akışlarımı­zın artmasını sağladı. İş hacmimizde; özellikle büyüme ve ciroda ilk üç aylık dönemde yüzde 250 gibi bir artış yakaladık. Sene sonunda ise hem ciro hem de iş hacminde büyüme hedefimizi yüzde 250 olarak belirledik” diye konuştu. 60 markaya hizmet verdikleri­ne işaret eden Akın, “Bunların içerisinde İSO 500’de yer alan birçok firmanın yanı sıra yurt dışında kendini tanıtmak isteyen KOBİ’ler de var. Müşteriler­imiz sitemizi ziyaret ederek, firmaların­ın dokümanlar­ını oluşturara­k kendi ilanını yayınlayıp hedef pazarı içerisinde talepleri almaya başlamış oluyor” değerlendi­rmesinde bulundu.

 ??  ?? intdealers.com CEO’su Mehmet Akın, aralarında
İSO 500 listesinde yer alan şirketleri­n de olduğu 60 markaya hizmet verdikleri­ni belirtti.
intdealers.com CEO’su Mehmet Akın, aralarında İSO 500 listesinde yer alan şirketleri­n de olduğu 60 markaya hizmet verdikleri­ni belirtti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye