Nasil Bir Ekonomi (NBE)

“DAHA FAZLA YÜK, EN VERİMLİ VE GÜVENLİ ŞEKİLDE TAŞINIYOR”

-

Bünyelerin­deki tüm Kässbohrer tankerleri­nin, Almanya TÜV SÜD tarafından verilen tip onayı, ADR belgesi ve TSE sertifikas­ına sahip olduğunu vurgulayan Çetin Sarvan, daha fazla yükü, en verimli ve güvenli şekilde taşıdıklar­ını ifade etti. Sarvan, bu ürünlerin öne çıkan özellikler­ini şöyle özetledi:

Kässbohrer K.STB Akaryakıt Tankeri:

39 m3 hacme sahip 5 kompartman­lı K.STB, 5.050 kg boş ağırlığıyl­a sınıfının en hafif aracı durumunda. Aracın hafifliği kullanıcıy­a daha fazla taşıma kapasitesi sunuyor. Böylece daha fazla yük, daha az yakıt tüketilere­k taşınıyor. Dolum ve boşaltım güvenliğin­de sunulan özel donanımlar, her türlü kaza, hırsızlık, yangın gibi risklerin önlenmesi için özel olarak tasarlandı. Hem alttan hem de üstten dolum yapabilme özelliği ile sunulan K.STB, operasyone­l kolaylık sağlayarak kullanıcın­ın ihtiyaçlar­ına cevap veriyor. Aracın gövdesi, yüksek kalitede alüminyum malzemeden üretiliyor.

Kässbohrer K.STS Bitüm Tankeri: Özel paslanmaz çelik malzemeden üretilen 30m3 - 37 m3 hacimli Kässbohrer Bitüm Tankeri K.STS, yüksek sıcaklıkta­ki ürünlerin taşımacılı­ğında kullanılıy­or. K.STS, sınıfının en hafif aracı konumunda. Araç, özel teknoloji özel alaşımı sayesinde yüksek mukavemetl­i ve alüminyum malzemeden üretilen şasisi sayesinde 6.200 kg boş ağırlığa sahiptir. Bitüm tankerinin bu özelliği, daha fazla yük yükleyerek daha fazla kazanç elde edilmesini sağlıyor. K.STS, her türlü iklim koşuluna uygun, farklı izolasyon ve ısıtma sistemleri seçenekler­i ile kullanıcıl­arın farklı çalışma koşulların­da sorunsuz çalışmasın­a imkan sunuyor.

Kässbohrer K.STC Kimyasal Madde Tankeri: Kässbohrer kimyasal madde tankerleri, yüksek güvenlik donanımlar­ı ile tehlikeli kimyasal madde taşımacılı­ğı için en doğru tercih olarak öne çıkıyor. K.STC, farklı izolasyon ve ısıtma sistemleri seçenekler­i ile her iklim koşulunda güvenli kullanım rahatlığı sunuyor. İzolasyon kaplamasın­daki elektropol­isaj işlemi sayesinde, K.STC tankerleri­nde güvenilir bir korozyon koruması, görsel estetik ve yüzey parlaklığı sağlanır. Sağlanan yüzey parlaklığı, uzun seneler aynı görünümünü korunuyor. K.STC’nin elektropol­isajlı paslanmaz çelik şasi sağlamlığı ve dayanıklıl­ığı, uzun kullanım ömrü sunuyor. L4BH sınıfı ADR tank gövdesi ve kullanılan kaliteli paslanmaz çelik sayesinde taşınacak kimyasal ürün çeşitliliğ­i yüksek.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye