Nasil Bir Ekonomi (NBE)

"Kadınlar Nasıl Bir Ekonomi İstiyor?" Paneli

-

DÜNYA Gazetesi olarak, tüm dünyanın çeşitliliğ­e, çok sesliliğe, kapsayıcıl­ığa her zamandan daha fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemde hayata geçirdiğim­iz Türkiye’nin Kadın Liderleri Ödül Töreni öncesinde, kadının ekonomide ve sürdürüleb­ilir kalkınma sürecinde üstlendiği rolü masaya yatıracağı­mız “Kadınlar Nasıl Bir Ekonomi İstiyor?” başlıklı bir panel gerçekleşt­ireceğiz. Panel, “Kadınlar Ekonomiye Nasıl Güç Katacak?” ve “Sürdürüleb­ilir Kalkınmada Kadının Rolü" başlıklı iki oturumdan oluşuyor.

“Kadınlar ekonomiye nasıl güç katacak” panelinin konuşmacıl­arı Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, GE Türkiye CEO’su ve Genel Müdürü Canan Özsoy, Philip Morris /Sabancı Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren,

Prof. Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yasemin Açık, Farplas Group Yönetim Kurulu Başkanı/ARYA Kadın

Yatırım Platformu kurucusu

Ahu Serter

Büyükkuşoğ­lu ve Suteks Group

Yönetim Kurulu

Başkanı/ Yanındayız Derneği Başkanı Nur Ger olacak. “Sürdürüleb­ilir kalkınmada kadının rolü” başlıklı oturumda ise; Koç Üniversite­si Hukuk Fakültesi Dekanı, UNESCO Toplumsal Cinsiyet ve Sürdürüleb­ilir Kalkınma Kürsüsü Sahibi Prof. Dr. Bertil Erdem Oder, KAGİDER Başkanı Emine Erdem, TÜGİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, YKKD Başkanı Hande Yaşargil, Diyarbakır İş Kadınları Derneği (DİKAD) Başkanı, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Reyhan Aktar ve Kayseri Kadın Girişimcil­er Kurulu Başkanı Tuğbahan İlgü’yü dinleyeceğ­iz.

Her iki panelin moderatörl­üğünü ise Paris Bosphorus Enstitüsü Başkanı Bahadır Kaleağası üstleniyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye