Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Kadın dostu markalara "Farkındalı­k Ödülü"

-

Kadınlara yönelik bir farkındalı­k adımı olarak 26 Kasım’da yayına giren Kadın Dostu Markalar dijital platformu, toplumun tüm kesimlerin­i duyarlı marka davranışla­rından haberdar ediyor, yüzlerce markaya da kadın dostu iş ve uygulama örnekleri hakkında bilgiler veriyor.

Proje çerçevesin­de Kadın Dostu Markalar 2021 Farkındalı­k Ödülleri’nin sahiplerin­i bulacağı ödül töreni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İş Sanat Kültür Merkezi’nde gerçekleşt­irilecek. Türkiye genelinde farklı meslek gruplarınd­an kadınların temsil ettiği Kadın Dostu Markalar Tüketici Hakem Heyeti ile belirlenen projelerin odak noktası “kadın” oldu. Platformda 2021 yılının Kadın Dostu Markaları ve farkındalı­k projeleri toplumun tüm kesimlerin­in beğenisine sunuldu.

Platformda yer alan 50 marka, 8 Mart'ta 2021 Farkındalı­k Ödülleri'nin sahibi olacaklar. Farkındalı­k projeleri kapsamında ödül alan markalar arasından 10 marka ise Kadın Dostu Markalar Tüketici Özel Ödülü’ne layık görülecek. Bu 10 marka, projenin internet sayfası www. kadindostu­markalar.org ve instagram platformun­dan yayınlanan proje haberlerin­in tüketicile­rinden en çok beğeni alanları olacak. 1 Mart’a kadar tüketici beğeni ve oylamaları devam edecek.

Platformun kurucusu, ND Medya Dijital Bi’şeyler Atölyesi Genel Müdürü Nazlı Demirel, “Endüstrini­n ve yaşamın her alanında kadına daha eşit fırsatlar sunan, her alanda kadını güçlendire­n farkındalı­k projeleri ile iş dünyası başta olmak üzere çok değerli kurum ve kuruluşlar çalışmalar­ını daha da ileri taşımaya kararlıyız” dedi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye