Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Baumit’ten binalara iç mekan iklimi

- BARIŞ SEDEF

Dış cephe sistemleri­nde 9 ana ürün ve 250 çeşitle hizmet veren Baumit, ‘Open Isı Yalıtım Sistemi’ ile konutlara yönelik bir uygulama geliştirdi. Şirketin Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, “Normal ısı yalıtım sistemleri­ne kıyasla 20 kat daha fazla nefes alan Open, rahat bir yaşam için ideal iç mekan iklimi oluşturuyo­r” dedi. 2007 yılından beri sektörde aktif olarak faaliyet gösteren ancak üretime 2008 yılında başlayan Baumit, Türkiye’de İstanbul’dan Artvin’e, Samsun’dan Mersin’e 50’ye yakın ilde 200’ün üstünde bayisiyle başta dış cephe ısı yalıtım sistemleri olmak üzere birçok konuda piyasadan gelen talepleri karşılıyor.

Yeni ürünleri de var

Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, geliştirdi­kleri ‘Open Isı Yalıtım Sistemi ve Klima Sağlıklı Sıva ve Boya Sistemleri’ ürünüyle yaşam alanlarına nefes aldırdıkla­rını söyledi. Pandemi döneminde piyasaya sürdükleri diğer bir üründen de bahseden Özdayı, “Çimento esaslı, kullanıma hazır bir harç olan Hobby Beton da pandemi döneminde sunduğumuz ürünlerden biri. Aynı zamanda tüm tadilat ve yüzey tamirleri için de ideal bir ürün olan HobbyBeton, kullanıcıs­ına sınırsız tasarım olanağı ile birlikte fonksiyone­llik de sunuyor” dedi. Pandeminin kısa ve orta vadede devam edeceğini öngördükle­rini ifade eden Özdayı, “Baumit Türkiye olarak tüm senaryolar­a hazırlıklı­yız. Pazar her ne kadar küçülüyor ve zor zamanlarda­n geçiyor gibi görünse de her zaman için nitelikli üretim yapan üreticiler­e pazarda yer var. Dolayısıyl­a son yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da Baumit Türkiye olarak çift haneli bir büyüme planlıyoru­z” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ?? Atalay Özdayı, “Normal ısı yalıtım sistemleri­ne kıyasla 20 kat daha fazla nefes alan Open, rahat bir yaşam için iç mekan iklimi oluşturuyo­r” dedi.
Atalay Özdayı, “Normal ısı yalıtım sistemleri­ne kıyasla 20 kat daha fazla nefes alan Open, rahat bir yaşam için iç mekan iklimi oluşturuyo­r” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye