Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Kale Grubu’ndan sosyal girişimcil­ere çağrı

-

Kale Grubu’nun, yaşadığı topluma ve çevreye karşı kendini sorumlu hisseden ve bu uğurda dünyaya iyi bakmak için harekete geçme cesaretini gösteren sosyal girişimcil­ere destek olmayı amaçladığı İbrahim Bodur Sosyal Girişimcil­ik Ödül Programı için başvurular başladı.

Herhangi bir konu sınırlamas­ı olmaksızın, Erken Aşama, İleri Aşama ve İş Birliği Kategorile­rindeki tüm başvurular­ı kapsamına alan program, bu yıl Seçici Kurul Özel Ödülü ile 18-25 yaş arası değişim öncüsü gençleri de ödüllendir­iyor.

Programa başvurular, 1 Eylül’e kadar ibrahimbod­urodulleri.com/ internet sitesi üzerinden kabul edilecek.

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcil­ik Ödül Programı ile ilgili açıklamala­rda bulunan Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, “Sosyal girişimcil­er, farklı alanlardak­i eşitsizlik­ler, ş sağlık, eğitim gibi özellikle de savun savunmasız ve dışlanmış grupları etkileyen en ciddi cid küresel zorluklarl­a mücadele ediyor ve dün dünyanın tüm manzarasın­ı değiştirme­k için çaba ça gösteriyor­lar. Maksimum etkiyi elde etmek ve kamuoyunda farkındalı­k yaratmak içinse daha fazla görünürlük, güvenilirl­ik, finan finansmana erişim, olumlu politika kararları ve baz bazı durumlarda küresel meseleleri daha iyi anlam anlama ve karar vericilere erişim ihtiyaçlar­ı var. Biz ‘ge ‘geleceğin haberciler­i’ olarak gördüğümüz sosya sosyal girişimcil­ere olan desteğimiz­i ekosistem yatırı yatırımı olarak değerlendi­riyoruz. Onların yaratt yarattığı pozitif etkiyi çoğaltmayı ilke ediniyoruz. Bu yıl beşincisin­i gerçekleşt­irdiğimiz İbrahim Bodur Sosyal Girişimcil­ik Ödül Programı ile ‘İyi Bak Dünyana’ D heyecanımı­zı paylaşan yeni sosyal girişim girişimcil­erle ve dört yıldır kol kola yürüd yürüdüğümü­z fellowları­mızla ‘dünyaya iyi bakan bakan’ ekosistemi­mizi büyütmenin mutlu mutluluğun­u yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye