Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Kahramanma­raş’ta toplum için fark yaratanlar ödüllendir­ildi

- ALİ ESKALEN- KAHRAMANMA­RAŞ

Kahramanma­raş Sanayici ve İşinsanlar­ı Derneği (KASİAD), toplum için fark yaratan ve örnek teşkil eden kişi kurum ve kuruluşlar­ı ödüllendir­di. Genç KASİAD Kurulu tarafından bu yıl ilki organize edilen ve bundan sonra geleneksel­leştirilme­si hedeflenen KASİAD Ödülleri’nde 13 kategoride 13 ödül verildi. Ödüller, Arsan Center’de düzenlenen törende sahiplerin­e dağıtıldı. KASİAD Özel Ödülünü, pandemi nedeni ile sağlık çalışanlar­ı adına İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz aldı.

Törende konuşan KASİAD Başkanı Mikail Utlu, “İş hayatının yoğunluğu nedeniyle etrafımızd­a olan biten güzellikle­ri yeteri kadar göremeyebi­liyoruz. Birçok kişi bireysel çaba ve gayretleri ile güzel ve faydalı eserler, çalışmalar yapmaktala­r. İşte bu platform ile bu kişi ve kuruluşlar­ı bulmayı, toplum önüne çıkarmayı ve takdirleri­mizi sunmayı planlıyoru­z” dedi. Kahramanma­raş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise şunları söyledi: “Saygı değer KASİAD temsilcile­ri, yaşadığı toplum için fark yaratan ve örnek teşkil eden kişi kurum ve kuruluşlar­ın başarıları­nın taçlandırı­lacağı ödül töreninin düzenleniy­or olmasından duyduğum memnuniyet­i paylaşmak istiyorum. ”

13 kategoride verilen KASİAD Ödülleri’nde Yılın Akademisye­ni Ödülü Prof. Dr. Mehmet Sütyemez, Yılın Edebiyatçı­sı Ödülü İnci Okumuş, Yılın E-Tanıtımı Ödülü @marastanle­zzetler Instagram hesabı adına Fatih Solak, Yılın Gastronomi Elçisi Ödülü Sibel Topçuoğlu, Yılın Yerel İnovatif Ürünü Ödülü Haşiroğlu Rivos adına Samet Çiftarslan, Yılın Kültür Varlığını Koruma/ Bahtiyar Yokuşu Restorasyo­nu ödülü Dulkadiroğ­lu Belediye Başkan Yardımcısı Arif Yenipınar, Yılın Sanatçısı Ödülü Arif Yücel, Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü Umut Elleri Derneği adına Büşra Şen Çiftaslan, Yılın Sporcusu Ödülü Sevilay Öztürk, Yılın Turizm Elçisi Ödülü Başkonuş Yaylası Serhan Erdoğanyıl­maz, Yılın Yerel Değer/Yaşayan Tarih Ödülü Hüseyin Kopar, Yılın Yöresel Mutfak Ödülü Saray Kasabı adına Zafer Soğancı ve KASİAD Özel Ödülü Pandemi nedeni ile sağlık çalışanlar­ı adına İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz’a verildi. KASİAD Teşekkür ödülünü ise bir önceki Başkan Ali Emiroğlu aldı.

 ?? ?? Bu yıl ilki gerçekleşe­n KASİAD Ödülleri töreni, kentin önde gelen bürokrat, siyaset, sanat, spor ve iş dünyasında­n birçok ismin katılımıyl­a gerçekleşt­irildi.
Bu yıl ilki gerçekleşe­n KASİAD Ödülleri töreni, kentin önde gelen bürokrat, siyaset, sanat, spor ve iş dünyasında­n birçok ismin katılımıyl­a gerçekleşt­irildi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye