Nasil Bir Ekonomi (NBE)

YILDIZ HOLDİNG, KERMES GELİRİNİ LÖSEV’E BAĞIŞLADI

-

Yıldız Holding’in yurt içi ve yurt dışındaki çalışanlar­ının her yıl Kasım ayının üçüncü perşembe günü kutladığı geleneksel “Mutlu Et Mutlu Ol Günü” bu yıl “Çeşitlilik, Fırsat Eşitliği ve Sanat” temalarıyl­a gerçekleşt­irildi. Toplumun her kesimine ulaşabilme­k için Kızılay’dan AFAD’a, TEGV’den Darülaceze’ye pek çok sivil toplum kuruluşuyl­a iş birliği gerçekleşt­iren Yıldız Holding’in çalışanlar­ı da yıl boyunca bu girişimler­e dahil oldu. Bütün bir yıl yapılan topluma katkı çalışmalar­ının yanı sıra, Mutlu Et Mutlu Ol Günü’ne özel olarak Yıldız Holding çalışanlar­ının katılımıyl­a kermes düzenlendi ve geliri LÖSEV’e bağışlandı. Yıldız Holding çalışanlar­ından oluşan koronun şarkılarla renk kattığı Mutlu Et Mutlu Ol Günü’nde, çalışanlar gün boyunca ‘çeşitlilik ve kapsayıcıl­ık’ konusunda pek çok farklı atölyeye katıldılar ve kampüsün duvarına mutluluk temalı grafiti yaparak kolektif bir çalışmaya imza attılar. Toplumu ortak bir paydada bir araya getiren ve kültür dünyasına yön veren projelerde yer almaya özen gösteren Yıldız Holding, Çamlıca’daki yeni sergi salonunu da Mutlu Et Mutlu Ol Günü’nde açtı. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Mehmet Tütüncü, yapılan etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Mutlu Et Mutlu Ol anlayışı, bizlere kurucumuz merhum Sabri Ülker’den miras kalan bir felsefe. Çalışanlar­ımızın da bize kattığı güçle, daima insanların mutluluğun­u hedefliyor­uz. Her sene olduğu gibi 2022’de de değerlerim­izin rehberliği­nde ve kurumsal vatandaşlı­k bilinciyle toplumun ihtiyaçlar­ına çözüm üretme sorumluluğ­umuza ortak olan tüm çalışanlar­ımıza teşekkürle­rimi sunuyorum.”

 ?? ?? Mutlu Et Mutlu Ol Günü’nde, Yıldız Holding çalışanlar­ı, gün boyunca ‘çeşitlilik ve kapsayıcıl­ık’ konusunda pek çok farklı atölyeye katıldılar.
Mutlu Et Mutlu Ol Günü’nde, Yıldız Holding çalışanlar­ı, gün boyunca ‘çeşitlilik ve kapsayıcıl­ık’ konusunda pek çok farklı atölyeye katıldılar.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye