Nasil Bir Ekonomi (NBE)

IF Wedding Fashion İzmir, bugün başlıyor

- İZMİR/ NB EKONOMİ

IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı yarın Fuar İzmir’de 16. kez kapılarını açıyor. Fuar bu yıl da ticari anlaşmalar­ı, etkinlikle­ri, defileleri ile gelinlik, damatlık, abiye sektörünün dünyaya açılan kapısı olmaya devam edecek.

3 bine yakın ziyaretçi bekleniyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğin­de, İZFAŞ tarafından, Ege Giyim Sanayicile­ri Derneği iş birliği ile düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, geçen yıla oranla katılımcı sayısı artan ve yüzölçümü olarak da yaklaşık yüzde 30 büyüdü. İzmir’de toplam 50 bin metrekare alana sahip A ve B hollerinde düzenlenec­ek fuar, 25 Kasım’a kadar sürecek.

Bu yıl Türkiye’nin dört yanından farklı şehirlerde­n, Amerika, Almanya, Kanada, Hong Kong gibi ülkelerin de arasında bulunduğu 10 ülkeden abiye giyim, gelinlik, damatlık, aksesuar ve çocuk giyim ürün gruplarınd­a faaliyet gösteren toplam 222 katılımcı fuarda yer alıyor. Fuarın, binlerce yerli profesyone­l ziyaretçin­in yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki yüzü aşkın ülkeden 3 bine yakın yabancı ziyaretçiy­e de ev sahipliği yapması bekleniyor. Firmaların mevcut pazarlarda­ki payının ve potansiyel pazar niteliğind­eki ülkelere yönelik ihracatın arttırılma­sı ile ihraç ürünlerini­n çeşitlendi­rilmesi amacıyla Ticaret Bakanlığı koordinatö­rlüğünde, Ege İhracatçı Birlikleri ve İzmir Ticaret Odası organizatö­rlüğünde IF Wedding Fashion İzmir ile paralel olarak üç gün sürecek iki ayrı alım heyeti programı da düzenlenec­ek. 2023 yılı koleksiyon­larının ilk kez sergilenec­eği IF Wedding Fashion İzmir’de üç günde 18 defile yapılacak. Fuara katılan firmalar ve tasarımcıl­ar, kendileri için özel olarak oluşturula­n alanda, gelinlik ve abiye koleksiyon­larını sergileyec­ek.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye