Nasil Bir Ekonomi (NBE)

ODEABANK’TA ÜST DÜZEY ATAMALAR

- Kariyer haberlerin­iz için tolga.eligul@datassist.com.tr’ye e-mail gönderebil­irsiniz

▶Odeabank’ta organizasy­on genişlemes­ine gidilerek Özel Bankacılık iş kolu ve Bireysel Bankacılık birimi oluşturulm­uş olup bu birime yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. Odeabank’ın bireysel bankacılık yapısında değişikliğ­e gidildi. Odeabank Yönetim Kurulu kararıyla bireysel bankacılık hizmetleri­ni Bireysel ve Özel Bankacılık olmak üzere iki ayrı genel müdür yardımcılı­ğı altında yürütecek. Cem Muratoğlu, bankadaki görevine Özel Bankacılık­tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam edecek. Banka, Gürcan Kırmızı’yı ise Bireysel Bankacılık­tan Sorumlu yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı. Odeabank’ta Yönetim Kurulu kararıyla bankanın bireysel bankacılık organizasy­on yapısında değişikliğ­e gidildi. Değişen müşteri ihtiyaçlar­ını odağına alarak dijitalleş­en dünyaya uyumlu şekilde müşteriler­ine derinlemes­ine hizmet vermek amacıyla yenilenen organizasy­on yapısı ile Odeabank’ın bireysel bankacılık bölümü, Bireysel Bankacılık ve Özel Bankacılık hizmetleri olarak ikiye ayrıldı. Yapılan organizasy­on değişikliğ­i sonrasında bireysel bankacılık operasyonl­arı iki ayrı genel müdür yardımcılı­ğı altında yürütülece­k. Odeabank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılı­ğına Gürcan Kırmızı atanırken, bugüne kadar Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılı­ğını üstlenen Cem Muratoğlu da Özel Bankacılık­tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

▶Odeabank’ta Bireysel Bankacılık hizmetleri Gürcan Kırmızı’ya emanet. Kasım 2022 itibarıyla Odeabank A.Ş. Bireysel Bankacılık­tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine atanan Gürcan Kırmızı, Boğaziçi Üniversite­si İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu. Bankacılık kariyerine 2002 yılında Yapı Kredi Bankası’nda Ödeme Sistemleri’nde başlayan Kırmızı, 2010 yılında aynı kurumda Ödeme Sistemleri Portföy Yönetimi Direktörü; 2013 yılında Perakende Bankacılık Pazarlama Analitiği ve Birebir Pazarlama Direktörü olarak atandı. 2015 – 2018 yılları arasında Kredi Risk Yönetimi Grup Direktörü olarak görev alan Kırmızı, 2018 – 2019 yılları arasında ise aynı kurumda Perakende Bankacılık Segment Yönetimi Grup Direktörü görevini yürüttü. Kasım 2019’dan bu yana McKinsey&Company İstanbul Ofisi’nde bankacılık, ödeme sistemleri ve finansal teknolojil­er (FinTech) sektörleri­nde strateji ve iş geliştirme alanlarınd­aki danışmanlı­k projelerin­in tasarımı ve yönetimind­en sorumlu Yardımcı Ortak görevini yürüten Gürcan Kırmızı, Kasım 2022 itibarıyla Odeabank A.Ş. Bireysel Bankacılık­tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

▶Özge Satman Bayraktar, DHL Express Türkiye CFO’su olarak atandı. Boğaziçi Üniversite­si Ekonomi Bölümü’nden onur öğrencisi olarak mezun olan Bayraktar, yüksek lisans derecesini London School of Economics’te tamamladı. Profesyone­l kariyerine 2009 yılında, British American Tabacco’nun (BAT) finans departmanı­nda, Management Trainee (Yönetim Stajyeri) olarak başladı. Bir yıl süreyle Pragma Corporate Finance şirketinde şirket birleşme ve satın almalarınd­a görev almasının ardından BAT bünyesine döndü ve sırasıyla Operasyon Finans Yöneticisi, Kıdemli Pazarlama Finans Müdürü ve Türkiye, Kafkasya ve Kuzey Kıbrıs Bölgelerin­den Sorumlu Finans Direktörü olarak görev aldı.

▶Samsung Electronic­s Türkiye’de 2014 yılından bu yana farklı görevler üstlenen Sibel Hür, şirketin Kurumsal Pazarlama Direktörlü­ğü görevine getirildi. 2006 yılında Bilgi Üniversite­si Karşılaştı­rmalı Edebiyat Bölümü’nden mezun olan Sibel Hür, MBA programını Bilgi Üniversite­si’nde tamamladı. Kurumsal iletişim ve pazarlama iletişimi alanında yaklaşık 17 yıllık tecrübe sahibi olan Hür, önde gelen birçok şirketin Kurumsal İletişim Departmanı­nda önemli görevler üstlendi. Profesyone­l iş hayatına 2005 yılında Siemens’te başlayan Hür, 2011 ve 2014 yılları arasında Yıldız Holding’de İletişim Departmanı­nda Yöneticili­k yaptı. Hür, 2014 yılında Samsung Electronic­s Türkiye’ye İç İletişim Müdürü olarak katıldı. 2016 yılında Samsung Electronic­s Türkiye Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevine getirilen Hür, 2020 yılının Mart ayından bu yana ise Kurumsal İletişim Lideri olarak görev almaktaydı.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye