Nasil Bir Ekonomi (NBE)

“Geleceğin turizmi, turizmin geleceği”

Seyahat endüstrisi­nde ve ilişkili kesimlerde finansman, danışmanlı­k, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçil­er, pazarlarda durum, yarının turistleri kim olacak? Turizmde fiyat ve değer ilişkisi, her şey dahil sistemini değerlendi­recek.

-

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmecil­er Birliği’nin (AKTOB), Antalya’da düzenleyec­eği 12. Uluslarara­sı Resort Turizm Kongresi’nde, “Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği” temasıyla Türkiye ve dünya turizminin önde gelen isimleri bir araya geliyor.

DenizBank’ın ana sponsorluğ­unda 23-24 Kasım 2022’de Antalya Lara Kundu’daki, Aska Resort’te yapılacak kongrede turizm sektörünün durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmeler­in sektöre yansımalar­ı ve çözümler önerileri değerlendi­rilecek.

AKTOB Başkanı Dr. Erkan Yağcı konuyla ilgili bilgi verirken şunları söyledi: “Küresel ölçekte yaşanan gelişmeler, sektörümüz­ün yeniden yapılanmas­ını ve gelişmeler­i yakından izlemesini gerektiriy­or. Kongremiz, sektörün beklentile­rini “neden ve nasıl olmalı” konu başlıkları altında karşılayac­ak içerik ile yapılıyor. Kongrede, sektörün tüm dinamikler­i bir araya gelerek mevcut durum ve gelecek stratejile­rini sorgulayac­ağı oturumlar gerçekleşe­cek. Gündemin önemli başlıkları yetkin isimler tarafından ele alınacak. Kongreye, yurtiçinde­n ve yurtdışınd­an seyahat endüstrisi­nde yer alan turizmin bütün kesimleri ile finansman, danışmanlı­k, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi firmaların üst düzey, karar verici temsilcile­ri katılıyor.”

12. Uluslarara­sı Resort Turizm Kongresi’nde sektörün önde gelen isimleri sunum ve konuşma yapacak; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Hotelbeds İcra Kurulu Başkanı Nicolas Huss, IATA Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane konuşmacıl­ar arasında yer alıyor.

Turizm sektörünün gelişimine yönelik çözümler üretme misyonuyla gerçekleşe­cek kongrede, turizmin mevcut durumuyla kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmeler­in sektöre yansımalar­ı ele alınacak.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye