Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Mars Hava ve Deniz Kargo’dan iki yeni şube yatırımı

-

Mars Hava ve Deniz Kargo, Konya ve Antalya’da iki yeni şube açtı. Havayolu, denizyolu, proje, fuar ve etkinlik taşımacılı­ğı hizmetleri sunan Mars Hava ve Deniz Kargo, Antalya ve Konya şubelerini de açarak yurt içindeki şube sayısını 14’e çıkardı. Yeni yatırımla ilgili değerlendi­rme yapan Mars Hava ve Deniz Kargo CEO’su Selmin Kahraman, “Konya Havalimanı’ndan ihracat ve ithalat seferlerin­in başlamasıy­la müşteriler­imize daha hızlı, kaliteli hizmet sunma amacıyla yeni şubemizi faaliyete geçirdik. Konya şubemiz ile bölgedeki müşteriler­imize daha yakın olacağız” dedi. Kahraman, bölgedeki müşteriler­ine iç nakliye hizmeti de sunacaklar­ını belirtti.

Mars, Konya şubesi ile müşteriler­ine havayolu ve denizyolu taşımacılı­k hizmetleri­ni sunacak. Şirket bu şubesi ile Mars, ağırlıklı olarak savunma sanayi, tüfek ve silah taşımaları, yaş meyve sevkiyatla­rı, gıda, makine, kimya ve muhtelif yedek parça sektörleri­ne hizmet verecek. Mars’ın, Antalya şubesiyle de müşteriler­e havayolu ve denizyolu taşımacılı­k hizmetleri­ni sunacak. Mars Antalya, denizyolu ve havayolu ihracat ve ihracat taşımaları­nda yaş meyve ve sebze, mobilya, kağıt ve orman ürünleri, kimyevi maddeler ve mamulleri sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlere hizmet verecek. İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara,

Mersin, Gaziantep, İskenderun, Adana, Konya ve Antalya’da şubeleri bulunan ve tüm dünyaya hizmet sunan Mars Hava ve Deniz Kargo, önümüzdeki dönemlerde yeni şubeler açmaya devam etmeyi planlıyor. Mars Antalya, denizyolu ve havayolu ihracat ve ihracat taşımaları­nda yaş meyve ve sebze, mobilya, kağıt ve orman ürünleri, kimyevi maddeler ve mamulleri sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlere hizmet verecek. İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Gaziantep, İskenderun, Adana, Konya ve Antalya’da şubeleri bulunan ve tüm dünyaya hizmet sunan Mars Hava ve Deniz Kargo, önümüzdeki dönemlerde yeni şubeler açmaya devam etmeyi planlıyor.

 ?? ?? ars Hava ve Deniz Kargo CEO’su Selmin Kahraman, "Bölgedeki müşteriler­imize daha yakın olacağız" dedi.
ars Hava ve Deniz Kargo CEO’su Selmin Kahraman, "Bölgedeki müşteriler­imize daha yakın olacağız" dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye