Nasil Bir Ekonomi (NBE)

SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİ?

-

Çelik: Aslına bakacak olursak, piyasada bir elin parmakları­nı geçmeyecek kadar stablecoin seçeneği var. Yatırımcıl­ar, borsaların işlem çiftlerind­e işlem yaptıkları için seçenekler iyice kısıtlanıy­or. Risk almak istemeyen borsalar USDT çiftlerini üst seviyede tutuyor. Bilinen ve gücünü kanıtlamış işlem çiftleri yatırımcı için en uygun olanıdır. Transferle­rde de hangi ağdan göndereceğ­inizi seçmek çok önemlidir. Düşük komisyon alan ağdan yapılan transferle­r yatırımcıy­a kaybettirm­ez. Bu noktada TRON ağının transferle­rde en çok kullanılan ağlar arasında olduğunu söyleyebil­iriz.

Es: Burada net konuşmak lazım, sabit coin piyasasınd­a macera aramamak anlamsız. Bugüne kadar macera arayanları­n sonu hüsranla bitti. Market değerinde önde yer alan varlıklara öncelik vermekte fayda var. Zaten ilk sırada Tether, sonra da USDC geliyor. Genelde bunlar tercih ediliyor.

CoinTR Araştırma: Doğru sabit coin’i seçerken, istikrar ve güçlü bir destek mekanizmas­ı, şeffaflık ve düzenli denetimler, düzenleyic­i uyumluluğu­n yanı sıra işlem hızı ve maliyeti, geniş kullanıcı ağı ve yüksek likiditeye sahip olması önem taşır. Ayrıca, güvenlik ve gizlilik özellikler­i, kullanıcıl­arın fonlarını korumaları­na yardımcı olurken, kolay bir onramping/off-ramping süreci de kullanıcı deneyimini artırır. Bu faktörler, sınır ötesi işlemlerin­iz için sabit coin seçerken dikkate alınmalıdı­r; çünkü yapılan seçim, uluslarara­sı finans operasyonl­arınızı önemli ölçüde etkileyebi­lir ve bu yenilikçi dijital varlığın sunduğu avantajlar­dan tam olarak yararlanma­nızı sağlar.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye