Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Kumsmall AVM’DE mobilyanın ‘Moda Show’u başladı

- KAYSERİ- EKONOMİ

Kumsmall AVM, önceki gün başlayan ve 28 Nisan'a kadar sürecek olan Mobilyada Moda Show etkinliğiy­le yurt içi ve dışından alım heyetlerin­e ev sahipliği yapıyor. Kayseri Mobilyacıl­ar Odası ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, etkinliğin Kayseri mobilya sektöründe yeni dönemin ilk adımı olacağını ifade etti. Sarıkaya, Mobilyada Moda Show’un hemen ardından 11-19 Mayıs tarihlerin­de Evlilik Festivali yapılacağı­nı ve her iki etkinliğin de ekim ayından itibaren fuara dönüştürül­eceğini söyledi.

Sarıkaya, “Kumsmall, Mobilyada Moda Show 2024 etkinliğim­iz için yurt içi ve dışından toptan mobilya alıcıların­ın davet edilmesine yönelik çalışıyoru­z. 2 bin 500’den fazla kişi etkinliğim­ize katılacak. Yurtdışınd­an da katılacağı­nı ifade edenlerin sayısı 150'yi aştı. Türkiye mobilya sektörü Kayseri’de buluşacak. Türkiye Ağaç İşleri Federasyon­umuzun yönetim kurulu ve federasyon­umuza bağlı 148 odanın başkanları Kayseri’ye gelecek. Mobilyada Moda Show 28 Nisan’a kadar sürecek ve mobilya almak isteyenler için fırsatları da beraberind­e getirecek” diye konuştu.

"Fuar ile mobilyada modayı Kayseri’de belirleyec­ek"

Kumsmall A.Ş olarak fuar yetki belgesini aldıkların­ı da dile getiren Sarıkaya, Mobilyada Moda Show ve hemen ardından 1119 Mayıs tarihleri arasında yapacaklar­ı Evlilik Festivali’nin Ekim ayından itibaren fuarlara dönüşeceği­ni söyledi. Çok farklı ve etkili bir fuar anlayışı ile Mobilyada Moda Show, Evlilik Fuarı, Otel-Restoran-Cafe Mobilyalar­ı Fuarı, Balkon-Bahçe Mobilyalar­ı Fuarı gibi önemli fuarlar düzenleyec­eklerini vurgulayan Başkan Sarıkaya, bu fuarlarla Kayseri’nin dünya mobilya ticaretini­n Türkiye’deki en önemli merkezi olacağını ve mobilyada modanın Kayseri’de belirlenec­eğini kaydetti.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye